Yarışma Önerileriniz

90'lar şarkımı da buldum şu an.

En sevdiğim şarkıydı bir zamanlar.

90'lar türkçe iyidir, bu konsepte olsun.

Emrah ile iletisime gectim bu hafta sonu icin ayarlar belki

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Aynı şarkıcının tek şarkısı olursa iyi olur.

Şimdi baktımda 80'lerde de güzel şarkılar varmış:)

80 ler 90 lar türkçe şarkılarda olabilir.

Baska yarismslarda olsun sadece eurovision olmasin boring

* LG G2 Tapatalk *

Eurovision icin ise ,,En berbat Sarkı"

Yarismayi öneriyorum

En düsük puan alan sarki kazansın

* LG G2 Tapatalk *

Eurovision için

• En iyi oyun, dünya kupası, avrupa şampiyonası soundtrackleri
  • Akustik performans yarışması
  • Sadece Rock temalı ( hard, soft, senfonik vb...)

formatları düşünülebilir bence.

Eurovision dışında ise dünya kupasında oynayan milli oyuncular üzerinden belirli bütçeler ile kadrolar yapılıp bir yarışma düzenlenebilir.

Değerlendirme de attıkları gol, yaptıkları asist, ülkelerinde ki başarı grafikleri, kazanıp kaybettikleri maç, gördükleri kart gibi değerlendirme kriterleri üzerinden puanlama yapılabilir.

Eurovision için

• En iyi oyun, dünya kupası, avrupa şampiyonası soundtrackleri
  • Akustik performans yarışması
  • Sadece Rock temalı ( hard, soft, senfonik vb...)

formatları düşünülebilir bence.

Eurovision dışında ise dünya kupasında oynayan milli oyuncular üzerinden belirli bütçeler ile kadrolar yapılıp bir yarışma düzenlenebilir.

Değerlendirme de attıkları gol, yaptıkları asist, ülkelerinde ki başarı grafikleri, kazanıp kaybettikleri maç, gördükleri kart gibi değerlendirme kriterleri üzerinden puanlama yapılabilir.

Eğer belirttiğim yerdeki yarışma olursa şarkım hazır. :) (Bir ülkenin turnuvaya özel şarkısı) Ama fazla malzeme çıkmaz düşüncesindeyim.

Eğer belirttiğim yerdeki yarışma olursa şarkım hazır. :) (Bir ülkenin turnuvaya özel şarkısı) Ama fazla malzeme çıkmaz düşüncesindeyim.

Oyun müzikleri ile güçlendirmek lazım oradan fazla malzeme çıkmaz.

Resmi olmayan turnuva ve takım müzikleri de (arar buluruz gibi) dahil edilebilir.

Bence oyun müziklerinden aslında tek başına bile oldukça malzeme çıkar. Kıpır kıpır ve dingin çok güzel oyun müzikleri var (Hitman, futbol oyunları, savaş oyunları, strateji oyunları arasında)

Şu replik yarışmasının aynısını "Galatasaray'ın en iyi golleri" şeklinde de yapsak nasıl olur?Hem bunda goller en fazla 1 dakikalık olur fazla uzun da sürmez.Hem de nostalji yapmış oluruz.Tabii ben 2006'dan öncesini pek hatırlamıyorum.Yaşı büyük olan üyeler daha avantajlı olur bu yarışmada.

@Burak Pakdemir @Muhammed Safa Eker @Emrah Yıldırım

Zeki Müren şarkıları yarışması yapılsın.

Sunucu (Org) Burak Olsun.

Yeminlen öneri gibi öneri oldu :sunglasses:

Eurovision Şarkı yarışması yapılsın.

Çok yeni bir soluk olacağı şüphesiz forum için.

Geri
Üst Alt