GSC Portal Yarsuvat: "Prandelli ile devam edeceğim"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
duygun.jpg

Sarı kırmızılıların başkan adaylarından Yarsuvat, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

devre arası ne yap et ozan tufanı ve huntelaarı al yarsuvat zaten mayısta gidecem diyorsun bir işe yaramış olursun

Doğru olanı da bu zaten.

Duydum ki prandelliyle devam etmeyi düşünüyormuşsun ETME

ıvır zıvır topçu .sss

prandelli kovmuyosa yalman seçilsin

devre arası ne yap et ozan tufanı ve huntelaarı al yarsuvat zaten mayısta gidecem diyorsun bir işe yaramış olursun

Ünal Aysal kulübte harcanacak para birakmamistir. Hunterlaar ve Ozan´i paket olarak almak icin bu saaten sonra 15 Milyon avroyu masaya koyman gerekir, ve öyle bir harcamayi yaptigimiz an Avrupa´dan men ediliriz FFP sayesinde.

Ünal Aysal kulübte harcanacak para birakmamistir. Hunterlaar ve Ozan´i paket olarak almak icin bu saaten sonra 15 Milyon avroyu masaya koyman gerekir, ve öyle bir harcamayi yaptigimiz an Avrupa´dan men ediliriz FFP sayesinde.

naptın müdür huntelaar 4m istiyomuş zaten 6 7 ay kaldı sözleşmesi bitmesine 3 e kapatırsın ozan ise evet sıkıntılı olur ama takasa allah ne verdiyse verecen üstede 4 5 versen evet derler herhalde çölde vaha o çocuk bu yabancı sınırında rezil inanın yerine cuk oturur paraya gelince evet para felan kalmadı net borç 817m kapa bildirdiler aysal sözde maddi vizyondu aldığı çöp oyunculara verdiği bonservis ve maaş ile gömdü bizi takım kaliteli olsada bu kadar borç olsa koymaz bana

naptın müdür huntelaar 4m istiyomuş zaten 6 7 ay kaldı sözleşmesi bitmesine 3 e kapatırsın ozan ise evet sıkıntılı olur ama takasa allah ne verdiyse verecen üstede 4 5 versen evet derler herhalde çölde vaha o çocuk bu yabancı sınırında rezil inanın yerine cuk oturur paraya gelince evet para felan kalmadı net borç 817m kapa bildirdiler aysal sözde maddi vizyondu aldığı çöp oyunculara verdiği bonservis ve maaş ile gömdü bizi takım kaliteli olsada bu kadar borç olsa koymaz bana

Dua edelim de Hunterlaar, Ozan derken elimizden Sneijder kacmasin. Sneijder´in menejerlik sirketi aciklama yapmis diyorlar, eger dogru ise büyük bir tehlike ile karsi karsiyayiz demektir.

Ben acikcasi Bonservis olarak ödeyebilecegimiz bir milyonumuzun bile oldugunu düsünmüyorum. Su an yapacagimiz her harcama, büyük bir risk getirir... Ozan icin Bursaspor´un 10 Milyon avro isteyecegini düsünüyorum. 7 Milyon avro arti futbolcu disinda bu isi cözemeyiz. Bizim su an o paralari bile verebilecegimizi gücümüz yok. FFP olmasa yine verebiliriz bir sekilde, ama verdigimiz an cezamizi keserler. Adamlar her 3ay siki bir denetim icine almislar bizi.

Bu baskanin Ekstra 20 milyon euro para koymasi lazim bize Ozan Tufani 5e Huntelaar 4 e İshak Dogani 3 e almak lazim.

Geri
Üst Alt