GSC Portal Yarsuvat: ''Sneijder ve Muslera satılmayacak''

Oğuzhan Özmen

Aslan Üye
26196992.jpg

Başkan önemli açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da..

Son düzenleme:
Valla satmadan kaynak yaratırsan helal olsun Başkan..

Sneijder, Melo, Muslera, Bruma, Koray, Semih, Tarik, Telles, Hamit, Emre, Sinan, Umut... Bu oyuncularin disinda bir Chedjou´nun perfromansini begeniyorum, ve sevdigim tip bir oyuncu. Yabanci siniri gevsiyecekse oda kalabilir. Yoksa her oyuncu benim gözümde satilabilir, transfer yapilmasina da gerek yok, getirsinler Amrabat´i Ispanya´dan.

Bir de Burak ve Selçuk'u satacağız deseydi kölesi olurdum... :)

Harbi, Burak ve Selçuk'u ne zaman araplara kakalayacaksın? Bu adamları elinden çıkarırsan en büyük gelir kaynağını kulübe kazandırmış olursun.

Sneijder kalmalı, kalite bir santrafor alabilirsek tek basına sampiyon yapar bizi. Muslera'ya ise 10 m euro ve üstü bir teklif gelirse satılabilir.

Başkanın ağzından başlıkla ilgili birşey çıkmadı , genel konuştu !

Sneijder kalmalı, kalite bir santrafor alabilirsek tek basına sampiyon yapar bizi. Muslera'ya ise 10 m euro ve üstü bir teklif gelirse satılabilir.
Musleraya 10 Milyon civarı bir miktarı biz ödedik zaten. Eğer gidecekse, ki bence asla gitmemeli, para kazandırsın.

I am the one who knocks!

Satılmayacak ama sözleşmede imzalanmayacak sanırım. Bu detayıda gözden kaçırmamak lazım.

GT-I9300 Tapatalk

ulen satında adamlar kurtulsun bu takımdan bir cacık olmaz ya devrim yapın çöpleri temizleyin sneijder muslera bruma gibi nadir 3 4 kaliteli oyuncu kalsın ya da bunları satın çöplerle ziyan olmasınlar

Selçuk ve Burak'dan kurtul. 4 senede maaşlar , primlerle birlikte 90 milyon TL zarar önlenmiş olur (ayrıca bonservis alınabilirse 2-3 mio o zaman olur sana 100 milyon TL) + takım level atlar kankaların gitmesiyle.

636 çalışana aylık 4.9 milyon lira ücret ödüyormuşuz...

Yuh be yuh oha artık...

Geri
Üst Alt