GSC Portal Yarsuvat: “Vicdanım sızlıyor ama mecburuz”

Çok boş konuşuyorsun ya yaşında az değil ki düzelesin. Adam 7 aylığına başkan seçilmiş seçilmiş kulübün idari ve ekonomik ve sportif işleriyle mi uğraşsın senin dediğin boş beleş insanlarla mı.
ulan anlamayan kardeş

7 aylığına başkan seçildiyse bi bok yapmadan otursun anlamına mı geliyor

madem öyle önce emekçiyi neden çarçur ediyosun

sen son 2 yılda en büyük zararları nerden etmişiz ona bakarak yapman gerekeni yap

bu kadar basit ya

sportif başarıdan ona ne, altında bir sürü adam var

boş beleş insanlar dediğin galatasarayın geleceğinin bile bile karanlığa götüren insanlar

hangimiz bilmiyorduk böyle bir sezon geçeceğini, eldeki futbolcuların kalitesizliğini, transferlerin fos olduğunu

ya bırakın allah aşkına ya

ünal aysalı da öptünüz öptünüz , galatasaray yönetilmiyor millet at koşturuyor dendiğinde üstüne çullandınız halimiz ortada

ulan anlamayan kardeş

7 aylığına başkan seçildiyse bi bok yapmadan otursun anlamına mı geliyor

madem öyle önce emekçiyi neden çarçur ediyosun

sen son 2 yılda en büyük zararları nerden etmişiz ona bakarak yapman gerekeni yap

bu kadar basit ya

sportif başarıdan ona ne, altında bir sürü adam var

boş beleş insanlar dediğin galatasarayın geleceğinin bile bile karanlığa götüren insanlar

hangimiz bilmiyorduk böyle bir sezon geçeceğini, eldeki futbolcuların kalitesizliğini, transferlerin fos olduğunu

ya bırakın allah aşkına ya

ünal aysalı da öptünüz öptünüz , galatasaray yönetilmiyor millet at koşturuyor dendiğinde üstüne çullandınız halimiz ortada

Tamam kardeşim sen haklısın ok.

futbolcu ve basketcilere verilen paralar normal karsiliyorum ben bir pro spor kulübünde bu devirde.
hata hic bir sey hedef avrupada olan bir takim icin.
ama 600 küsür isci.. real madridmisin ki onlarin bile bukadar pro calisani yokdur büyük ihtimalde.
aylik 4 milyon tl tüm calisanlara ödüyor kulüp. sporcular dahil degil bu parada galiba

sporcular dahil kardeşim ya

sporcular değilse işçilere ayda 6bin tl maaş ödeniyor demektir

az önce hesap yapıyordun yine yapsana

asgari ücretli işçileri şutla işte gücün ona yetiyor temizlik yaptım dersin

sporcular dahil kardeşim ya

sporcular değilse işçilere ayda 6bin tl maaş ödeniyor demektir

az önce hesap yapıyordun yine yapsana

asgari ücretli işçileri şutla işte gücün ona yetiyor temizlik yaptım dersin

nasil dahil yahu ?!
4 milyon tl düz hesap 2 milyon euro yapar.
hamit-selcuk-sneijder-melo-burak zaten ayda okadar kazaniyor toplaminda. diger 35 futbolcu bedava oynuyorsa, ve basketciler ve sayre diger amatör branslari saymadim bile, o zaman bilmemem tabiki. nasil olacak bu is ?!

Kurumsallasma diye herkes ekmek yemis lan Galatasaray´dan. Hayrina bize de dagitsaydiniz bari Galatasaray´in paralarini.

600 küsür profesyonel nedir? Ne is yaparlar?

nasil dahil yahu ?!
4 milyon tl düz hesap 2 milyon euro yapar.
hamit-selcuk-sneijder-melo-burak zaten ayda okadar kazaniyor toplaminda. diger 35 futbolcu bedava oynuyorsa, ve basketciler ve sayre diger amatör branslari saymadim bile, o zaman bilmemem tabiki. nasil olacak bu is ?!
işçiler 6,5 bin tl alıyor yani ayda

iyiymiş

636 personel nedir ya, spor kulübü mü devlet kurumu mu belli değil.

Eboue'yi bile elden cikaramadik. Riera ne kadar zaman sonra gonderildi. Zaten yatista olan topculara feda dersen hepten sallamazlar artik. Yerli transferinde fix ucret 200bin ama oyuncularin maasi yuzunden kimse transfer yapmqk istemiyor. 75 kisinin cikarilmasi fahis giderlere bakinca azimsanacak duzeyde.

Kadroyu 24-26 yapar ve bunu yaparken malum isimleri takimda tutarsak iyi, Galatasaray'a bir sey veremeyen ve gonderilemeyen yuksek maasli isimlerin maasini duzeltirsek basari sayilir. Bu arada sicak para akisini saglayabilecegimiz de mechul.

75 kisiden sonra arkasi gelmezse Yarsuvat elestirilir ancak bu sorunlarin esas kaynaginin onceki yoneticiler oldugu unutulmamali.

Tapatalk

Maalesef futbolcu sözleşmelerindeki fesih bedelleri sıkıntı... Burada yönetimin bunun mali getirisi ile götürüsünü sağlıklı bir şekilde karşılaştırması gerek. Eski yönetim hakikaten son 1 senelik icraatıyla(!) çıkış yollarını kapamış...Zaten o yüzdden Ruslar,Kazaklar diye birşeyler dönüyor ortalıkta. Eğer bu bilinçli yapıldıysa yönetim içinden birileri tarafından skandaldır.

Yapılanlar doğru kimse kusur bakmasın,kamu kurumu gibi doldurmuşlar insanları

Futbolculara ödenen paraların da düşürülmesi gerek ama o kısa vadede olmaz mayıs ayından sonra gelecek olan yönetimin işi o ,gerekeni de yapacaktır kesinlikle.(Gelir azalmaya devam ettikçe:tribun ve taraftarsızlıktan dolayı gsstore,başarı düştükçe avrupadan gelen gelirlerin azalması vb)

Vicdanını yiyim senin ben ya koskoca galatsaray bahsettiği rakama bak 4 küsür milyon dolar personele gidiyormuş vahhh vahhhh peki burağa,selçuğa,semihe,yektaya,hakana,tarık çamdala , veysele verilen paralar ne olacak bu paralara boşa saçılmış gözüyle bakmıyormusunuz sayın başkan?O işten çıkartacağınız adamlar en azından haftanın 6 günü gelip 9 saat mesai yapan adamlar benim ismini saydıklarım haftada 20 saat antrenman yapıp sahada eli belinde gezen ve toplamda milyon dolar alan adamlar vicdanına tükürüyüm senin.

Son düzenleme:
Vicdanını yiyim senin ben ya koskoca galatsaray bahsettiği rakama bak 4 küsür milyon dolar personele gidiyormuş vahhh vahhhh peki burağa,selçuğa,semihe,yektaya,hakana,tarık çamdala , veysele verilen paralar ne olacak bu paralara boşa saçılmış gözüyle bakmıyormusunuz sayın başkan?O işten çıkartacağınız adamlar en azından haftanın 6 günü gelip 9 saat mesai yapan adamlar benim ismini saydıklarım haftada 20 saat antrenman yapıp sahada eli belinde gezen ve toplamda milyon dolar alan adamlar asıl sana insan vicdanına tükürüyüm senin.
:hat:

Sat şu Burak'ı. onun yıllık maaşıyla 10.000 personel çalışır.

Geri
Üst Alt