Yarsuvat'ın Bombası Lucescu!

Hep defans oynatır, daha 2 gün önce CL maçında rakip sahada 7-0 öne geçince takımı yine defansa yaslatmış, olacak iş mi?!...Böyle defansif anlayışla oynatan TD İstemezük!...:D

Shakhtar kariyeri önemli bir referans ama bizdeki dönemini de hatırlıyoruz.

Zaten kovulmasının sebebi de buydu. O dönemi hatırlayanlar bilir.

Buraya gelip 2 metre öteye pas atamayan adamları görünce yine takımı geriye yaslayıp skora yatayım derse sıkıntı olur.

Lucescu seneye Fener de .. Yalandan GS da haberlerine aldanmayın.

İlla Yabancı bir hoca getireceksek Boşta olan David Moyesi alıp gelsinler.

ingilizler her zaman iş yapar türkiyede

Adamlar farkında tabi ellerindeki kıymetin iyi sahip çıkıyorlar. Adam buraya gelse nolacak 2 ay dayanmayız biz türkler

Yalnız ciddi açmazdayız, hikmet karaman gibi birini geitrsen ve şampiyon olsak kovamazsın ve muhtemelen ertesi yıl ŞL'de sıkıntı yaşarız, tuchel gibi birini getirmeye kalksan muhtemelen kabul etmez. Eski futbolcularımızdan birini TD yapsak bu sefer de takıma hakim olabilecek mi orası muamma.

yav biz 2002de ligde defansif oynamamış gibi görünüyoruz o zamanki maç özetlerinden.hasan şaş-arif çok formdaymış.sergen var dahası.batista ve ergün de hücuma destek olmuş.

niye böyle anılyo anlamadım.

Yabanci hoca olarak kabul görebilecegim yegane Teknik Adam´lardan...

Sayin adem cakar lucescuyu kabul edip bize onay verdiginiz icin tesekurler. Sizin gibi camiamizim duayeni tarafindan alinan bu kara neticesinde en kisa surede lucescu ile gerekli temaslari kuracagiz.

Galatasaray spor klubu

Lucescu Prandelli'den iyidir ama aradığımız isim değildir...

Sayin adem cakar lucescuyu kabul edip bize onay verdiginiz icin tesekurler. Sizin gibi camiamizim duayeni tarafindan alinan bu kara neticesinde en kisa surede lucescu ile gerekli temaslari kuracagiz.

Galatasaray spor klubu

Kabul görebilecegim dedim, temas kurun demedim. Eger gönlümdeki Hoca Ismail Kartal teklifimizi kabul etmez ise, ozaman Galatasaray Spor Kulübü olarak Lucescu ile ilgili onayim icin yeniden irtibata gecebilirsiniz.

Lucescu her yeni adayın mutlaka listesinde oluyor. Hatta 4 büyüklerin hepsinde bu olay var.

Ben artık ne Lucescu' nun geleceğine ne de bu tür doğmamış çocuğa don biçenlere inanıyorum.

İnşallah getirirler ama bu biraz zor.

GT-I9300 Tapatalk

prandelli gitti diyelim yerine lucescu geldi ve yan adam olarak tuchel geldi (mustafa denizli-derwall ikilisi gibi ) nasıl olur ?

Kabul görebilecegim dedim, temas kurun demedim. Eger gönlümdeki Hoca Ismail Kartal teklifimizi kabul etmez ise, ozaman Galatasaray Spor Kulübü olarak Lucescu ile ilgili onayim icin yeniden irtibata gecebilirsiniz.

ismail kartala teklifimizi yaptik bize dediki" siz beni fatih terimle karistirmayin ben camiami satmam". Ama dedikti terim bizi satmadi biz kovduk onu, yemedi yine. En iyisi biz unal beye soylelyim shaktara baskan olsun luceyi kovsun.

Yarım sezonluk takımın başına bir hoca getireceksek eğer bu kesinlikle yerli olmalı.Takımı,futbolcuları tanımalı ve ona göre gerekenleri yapmalı.Lucescu'yu herkes ister tabi ama takımı yarıda alıp da başarıya götürebilmesi için zaman gerekli.tanımıyo çünkü o da eskisi gibi takımı ve ligi.bu yüzden yerli hoca sezon sonuna kadar götürüp sezon sonunda lucescu'yu takımın başına getirmek daha mantıklı.

ismail kartala teklifimizi yaptik bize dediki" siz beni fatih terimle karistirmayin ben camiami satmam". Ama dedikti terim bizi satmadi biz kovduk onu, yemedi yine. En iyisi biz unal beye soylelyim shaktara baskan olsun luceyi kovsun.

Benim kararim Ismail Kartal´dir... Ya benim Ismail Kartal ile ilgili kararim degisir, yada bu karari uygulayamayanlari degistiririz...

Sevgiler ile.

Daha bu yaz imkani varken bizi reddetti. Daha neyin hayalindesiniz siz? Adam Shakhtar dan kovulmadigi surece nag gelir..

Ayrica gelmesin zaten, bizi reddetmis ihtiyacimiz varken, zorla guzellik olmaz..

Shaktar clde şuan coşuyor biz ise rezil durumdayız adam o takımı bırakıp buraya gelir mi hiç belki sene sonunda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten haberde anlaşılacak diye birşey yazmıyor sanırım... Sadece temasa geçilecek ve Luce bunu kabul etmeyecek. Ardından yine başka arayışlara yönelinecek. Keşke Luce gelse ama adam kendisi söylüyor; "10 senedir bana kucak açmış bir camiayı bırakmam" diye... Luce hayal ne yazık ki.

Geri
Üst Alt