Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

Balyoz davasinda bi sanigin avukati oldugu icin belli ki sacmalamis.

hemen yalanlanması lazım, geçen her saat başkanın aleyhine işliyor.
ayrıca da böyle saçmalık olmaz, bugün cemaate yapılan böyle operasyonlar varken cemaat köşeye sıkışmışken, böyle birşey olsa aziz yıldırım bağıra bağıra kendisi söylerdi, zira karşısında gerçek kişi değil tüzel kişi bile yok. cemaat şöyle yaptı böyle yaptı dersin elini kolunu sallaya sallaya gezersin, yarsuvata mı düşmüş bunu söylemek. saçmalık yalanlanmasa bile baskı sonucu yalanlanmaz, gerçek olma ihtimali yok.

Derhal istifa etsin, böyle capsiz bir başkana layık değiliz.

takım iyi giderken içine etme istediğin neden be dede. böyle bişey dediysen istifa et ve emekliliğin keyfini çıkar zira belli yaştan sonra kafa gidiyor.

Tövbe tövbe sinirim tepeme çıktı gene. Bir Galatasaray baskani böyle malca bir açıklamayı niye yapar? Defolsun gitsin.

Harbi harbi söylemiş adam ya!!! Ulan delirmemek elde değil! Hemen istifa etmesi lazım, dakika bile beklememesi lazım...

Ünal Aysal da konuştu konuştu laf etti bir sürü, ondan sonra adamlarla gitti poz verdi ,pasta kesti. Adama sormazlar mı ne ayaksın diye. Sanırım şikeye karşı en tutarlı duruş Adnan Öztürk tarafından geldi.

Onun için inadina Adnan Öztürk.

yeni yönetim kim olursa olsun fbyi yalayacak demistik

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Atilla Gökçe denen şikesevici "4 büyükler şike yapsa da düşürülmemeli" diyen ve gassstecilikte 50. yılını kutlayan bir "duayen" olduğunu da unutmamak lazim.

Ben Duygun Yervusat'ın böyle bir açıklama yaptığına inanmıyorum ama her ihtimale karşı kulüpten bir açıklama yapılmalı ne olup ne olmadığını bilmemiz için.

Belliki adamları temize çıkaracaklar yeniden yargılanma filan belliydi. Hepsi tezgah birde mağdur oldunuz diye 100 milyonda tazminat verir tff. Talimat verilmiş feneri temize en büyük rakibi çıkaracak.

Yalanlama gelmezse Mersin maçında herkes ama herkes 90 dakika boyunca "başkan istifa" diye stadı inletmeli.Stadda olmayanlar twitter hesabından destek verir.

Ben Duygun Yervusat'ın böyle bir açıklama yaptığına inanmıyorum ama her ihtimale karşı kulüpten bir açıklama yapılmalı ne olup ne olmadığını bilmemiz için.
bence demiştir. 80 yaşında dedemizin ben dün ne giydiğini bile hatırladığını sanmıyorum. ona ne bilgi verilmişse onu söylüyor işte.

Asıl sen kuş gibi duruyorsun.

hayır bu olayın aslı tamamiyle budur.
işin azcık siyasi boyutlarını kavrayın.
anlamıyorsunuz veya fanatizm gözünüzü köreltmiş.
sence bu dava adil bir yargılanma olsaydı fenerbahçe bugün süper ligde olabilir miydi? aziz yıldırım hapiste olmaz mıydı?
bunlar hep aba altından sopa göstermektir. azcık anlayın be kardeşim işin siyasi boyutunu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt