Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

Galatasaray gerekirse borçlarında batar, yerlerde sürünür, tarihe karışır, yok olur ama asla diz çökmez. Çökmemeli. Bu açıklamayı yapan adam, benim gözümde Galatasaray başkanlık koltuğunda oturan bir Aziz Yıldırım'dan farksızdır. Aynı ölçüde zarar, aynı ölçüde kulübe hakarettir.

Bugüne kadar aziz yıldırım kurtulmak için teeeeeee 2000 yılındaki şampiyonlar ligi maçımıza kadar sarıldı batırdı sıvadı, kalkıpta bunu niye söyelemedi kullanmadı???

Zaten hem aziz hem gülen'in avukatı sertçe yalanladı.

Yenişafak pariste öldürülen 3 pkk'lıyıda cemaate bağlamıştı. Gene akp medyası diyarbakırdaki kışladan Türk bayrağının indirilmesinide pensikvanya var diye yazıyordu. Takvim desen 17 aralık operasyonun ertesi günü vaiz lobisi diye manşet atmıştı daha kim ne belli olmadan ortada bişey yokken. Buda öyle bıkkınlık veren 140'tan fazla tekzip yayınlatılan yalan gülen haberlerine benziyor.

Sonuç;

Ya ak haramiler medyası Milliyeti Atilla Gökçeyide satın almışlar. akp gazetelerindeki gibi ısmarlama yalan gülen haberi yaptırmışlar
Yada koskoca GS başkanı akp'ye yavşamak için vergi borcu için vs Gülen düşmanlığına sarıldı.
Başkan Yarsuvat'ta çıkıp yalanlasın. Yalanlamıyorsa o koltuktan inip derhal inip istifa etsin gitsin reza zarrab hayırseveri övsün akp mahfillerinde ekranlarında.

Siyaset-Cemaat-Yargı-İş Dünyası-Medya-TFF-TBF-Ülker-Galatasaray vs...Öyle farklı türden ilişkilerle örülü, çetrefilli bir denklem ki; çözebilene aşkolsun!...

Siyaset, ''Paralel yapı'' yı imha etmek için gözünü karartmış, doğruyor da doğruyor. Menfaatlerin örtüştürülmesiyle, Devletin bütün kurumlarında, neredeyse sonsuz güç tanıyıp semirmelerine imkan verdiği bir yapı bu üstelik...''Öküz öldü ortaklık bozuldu'' hikayesi...Ama bu yapının 1 numaralı markası Ülker' e laf ettirilmiyor, RTE' ın vefa duygusundan olsa gerek, servetini o markaya borçlu ne de olsa...Aynı durum FB için de geçerli, Cemaate onca laf ederler, Ülker sözkonusu olunca sus pus, basketbol şubesine milyonlar akmaya devam ediyor, anahtar teslimi aldıkları salona paha biçilemez...

Başkanın, şike davasının ''Silahlı Suç Örgütü'' kapsamında ele alınması konusundaki eleştirel yaklaşımını doğru buluyorum, daha doğrusu konuya vakıf otoriteler o görüşteler. Şike yapıldığı kesin olduğu gibi, bunun silahlı bir örgüt tarafından yapılmadığı da ortada; Aziz Yıldırım' ın hapis yatmasının kimseye bir faydası olmadı, hukuken de gerekmediğini aklı selim hukukçular hep dile getirdiler. Asıl yapılması gereken, işlenen şike suçunun cezasının verilmesi idi ki; Aziz Yıldırım-Şekip Mosturoğlu gibilerin, en baştan ''Ömür boyu spor yöneticiliğinden men'' cezası alması, FB nin de küme düşürülmesi gerekiyordu, el birliği ile sulandırıldı maalesef...

Hoca' nın, bir hukukçu olarak, Cemaat-FB ilişkisi hakkında söyledikleri çok cüretkarca ifadeler; ispatlayamaması halinde, tüzel kişilik de olsa, Cemaat adına başlatılacak bir hukuki süreçten hasar almaması imkansız gibi; tabi evrensel hukuk normlarına uygun bir yargı sisteminde geçerli bu dediğim, vatandaşı bulunduğumuz Türkiye Cumhuriyeti' nin ise bu normlardan -Giderek ve kasıtlı olarak- uzaklaştırılıyor olması, spordan filan çok daha hayati bir ülke sorunu haline gelmiş durumda...

Vergi borcu vs için, 'Siyaset' e yaranmak adına, Cemaate karşı işbirliği görüntüsü verilmiş olacak, eğer düzeltici açıklamalar yapılmazsa ki; kulüp adına çok aşağılayıcı bir tutum olacağı kanaatindeyim...

açıkçası şike operasyonun sebebi gerçekte cemaate haraç verilmemesi olabilir
ama bu fbnin şike yaptığı gerçeğini değiştirmiyor
haracı verseler belki operasyon yapılmayacaktı ve hala aptal aptal maçlara para yatırıyor olcaktık
ama bu rtenin "şike yaptığı bir çok kurum tarafından ispatlanmış" bir klübü aklamaya çalıştığı gerçeğinide değiştirmiyor.

belki başkan doğru söyledi ama bu şikecilerin ekmeğine yağ sürmemeli o yüzden bir Galatasaray başkanı söylediklerine dikkat edecek.

operasyonun amacının zaten futbolu temizlemek ya da adaleti sağlamak olmadığını anlamak çok zor değil zira Türkiyede hiçbir çevre adalet istemiyor.
bu bir çıkar savaşıydı ama dediğim gibi şike yapıldığı pek çok mahkeme tarafından ispatlandı

Son düzenleme:
Siyaset-Cemaat-Yargı-İş Dünyası-Medya-TFF-TBF-Ülker-Galatasaray vs...Öyle farklı türden ilişkilerle örülü, çetrefilli bir denklem ki; çözebilene aşkolsun!...

Siyaset, ''Paralel yapı'' yı imha etmek için gözünü karartmış, doğruyor da doğruyor. Menfaatlerin örtüştürülmesiyle, Devletin bütün kurumlarında, neredeyse sonsuz güç tanıyıp semirmelerine imkan verdiği bir yapı bu üstelik...''Öküz öldü ortaklık bozuldu'' hikayesi...Ama bu yapının 1 numaralı markası Ülker' e laf ettirilmiyor, RTE' ın vefa duygusundan olsa gerek, servetini o markaya borçlu ne de olsa...Aynı durum FB için de geçerli, Cemaate onca laf ederler, Ülker sözkonusu olunca sus pus, basketbol şubesine milyonlar akmaya devam ediyor, anahtar teslimi aldıkları salona paha biçilemez...

Başkanın, şike davasının ''Silahlı Suç Örgütü'' kapsamında ele alınması konusundaki eleştirel yaklaşımını doğru buluyorum, daha doğrusu konuya vakıf otoriteler o görüşteler. Şike yapıldığı kesin olduğu gibi, bunun silahlı bir örgüt tarafından yapılmadığı da ortada; Aziz Yıldırım' ın hapis yatmasının kimseye bir faydası olmadı, hukuken de gerekmediğini aklı selim hukukçular hep dile getirdiler. Asıl yapılması gereken, işlenen şike suçunun cezasının verilmesi idi ki; Aziz Yıldırım-Şekip Mosturoğlu gibilerin, en baştan ''Ömür boyu spor yöneticiliğinden men'' cezası alması, FB nin de küme düşürülmesi gerekiyordu, el birliği ile sulandırıldı maalesef...

Hoca' nın, bir hukukçu olarak, Cemaat-FB ilişkisi hakkında söyledikleri çok cüretkarca ifadeler; ispatlayamaması halinde, tüzel kişilik de olsa, Cemaat adına başlatılacak bir hukuki süreçten hasar almaması imkansız gibi; tabi evrensel hukuk normlarına uygun bir yargı sisteminde geçerli bu dediğim, vatandaşı bulunduğumuz Türkiye Cumhuriyeti' nin ise bu normlardan -Giderek ve kasıtlı olarak- uzaklaştırılıyor olması, spordan filan çok daha hayati bir ülke sorunu haline gelmiş durumda...

Vergi borcu vs için, 'Siyaset' e yaranmak adına, Cemaate karşı işbirliği görüntüsü verilmiş olacak, eğer düzeltici açıklamalar yapılmazsa ki; kulüp adına çok aşağılayıcı bir tutum olacağı kanaatindeyim...
söylediğin herşey doğru ama suç örgütü olmadığına katılmıyorum. çıkar amaçlı organize bi suç örgütüydüler ve silahlı örgüt kapsamına girmeleri de pekerlerin yani mafyanın da işin içinde olmasından dolayı haklı görülebilir

Senin bu yaptığını en kral fenerli bile yapmazdı, bunak herif! Defol git ulan bu camiadan, yazıklar olsun sana.

haber yalan olsa simdiye kadar resmi sayfada duyuru yapilirdi, büyük ihtimal duygun efendi böyle bir haber yayinlanacagini beklemiyordu aramizda kalsin bu konusma diye söylemistir, ama bomba elde patladi , derhal istifa etmezi gerek

Kulübün havasında, suyunda bir şey var sanırım. Oyuncu menajeri, oyuncusu, başkanı, başkan adayı... Kim konuşursa konuşsun sonuç bizim için hayal kırıklığı oluyor.

Siyasi baskiyla soylettirilmis olabilir.
Malum vergi cezalariyla ilmegi bogazimiza taktilar.
Kimbilir ne hesaplar donuyor perde arkasinda.
Dikkatlerin surekli baska yerlere cekilmesi gerekiyor.

Liseli tayfa hükümetle yakın olmak istiyor, bunun için yarsuvat ve albayrağı kullanıyor bence

Yalman ve Yarsuvat, Fenerbahçe ve federasyonlarla dolayısıyla hükümetle kavga etmeyeceğiz vaadiyle aday oldu zaten.Sizi değiştireceğiz dediler, değişim ortada.

tapatalk

Fenerbahçe’ye yapılan şike kumpasının da Erdoğan’ın talimatı ile gerçekleştiğini anlatan Ali Fuat Yılmazer;

“Şike sürecinin tüm safhalarından Başbakan’ın haberi vardı. Önüne dosya konuldu.
(
Aziz Yıldırım‘ın 1 numaralı zanlı olduğunu da biliyor muydu? sorusuna) dosya önüne konuldu diyorum lafın tamamını bana dedirtmeyin.
Cemaat iddiasına
Aziz Yıldırım nasıl inandı, nasıl inandırıldı anlayamıyorum.”

iddiaların da bulunmuştu.

fb707824.jpg

Ünal başkanın duruşunu bir kez daha takdir ettim yarsuvatın açıklamayı görünce

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fenerbahçe’ye yapılan şike kumpasının da Erdoğan’ın talimatı ile gerçekleştiğini anlatan Ali Fuat Yılmazer;

“Şike sürecinin tüm safhalarından Başbakan’ın haberi vardı. Önüne dosya konuldu.
(
Aziz Yıldırım‘ın 1 numaralı zanlı olduğunu da biliyor muydu? sorusuna) dosya önüne konuldu diyorum lafın tamamını bana dedirtmeyin.
Cemaat iddiasına
Aziz Yıldırım nasıl inandı, nasıl inandırıldı anlayamıyorum.”

iddiaların da bulunmuştu.

fb707824.jpg
rte izni olmadan birak teknik takibi tuvalette bokunu bile yapamazlar..3 seneden beri defalarca bunu forumda dile getirdik zaten..bu sike operasyonunu halen cözemeyen ya akp'li ya da gercekten beyin fonksiyonlarinda ciddi bir bozukluk var..

☆$☆

Başkanımız Aziz Yıldırım'ı korumadı" - NTVSpor.net

Yarsuvat'ın beyanının Galatasaray adına yapılmış bir beyan olmadığını dile getiren Hamdi Yasaman "Bir sohbet toplantısında yapılan açıklama. Görüşler tamamen akademisyen ve hukukçu kimliğiyle. Yarsuvat'ın, Aziz Yıldırım'ın teklifi kabul etmediğiyle ilgili sözleri tamamen bir duyum.Son yıllarda bir çok iddia var. Yarsuvat da aldığı bir duyumu dile getirmiş olabilir. Bilmesi söz konusu değil. Başkanımız ne Aziz Yıldırım'ı korumuştur, ne şike vardır ne de yoktur demiştir. Ortada bir çok iddianame var. Dava da yeniden başladı. Her şey karmakarışık" diye konuştu.

rte izni olmadan birak teknik takibi tuvalette bokunu bile yapamazlar..3 seneden beri defalarca bunu forumda dile getirdik zaten..bu sike operasyonunu halen cözemeyen ya akp'li ya da gercekten beyin fonksiyonlarinda ciddi bir bozukluk var..

☆$☆

Hayır bu adam bugün CB. Bu göreve ki 12 senedir ülkeyi yöneten adam olarak böyle bir şeyden haberinin olmadığını iddia etmek tüm hakem hatalarının Fener lehine OLMADIĞINI iddia etmekle eşdeğerdir.
Ama şu da bir gerçek; Aziz şu an sarılacak dal arıyor. Dün RTE ve AKP düşmanıydı bugün dost oldular. Aslında amaç ne demokrasi ne özgürlük ne Fener.

Tek amaç Azizin totosunu kurtarma çalışması. Hatta Aziz bile demedi mi " düüüüüt bu feneri " diye...

(Kendi spoilerımı kendim yaptım. 2 haftada 2 ceza alınca insan ;( )

Geri
Üst Alt