Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettiğim gibi alt liglerden oyuncular. Toplumda gerçekten huzur tesis etmek istiyorlarsa Süper ligi temizlesinler. Şike var mı bilemem ama bu hakem olayları büyük sorun. Ayrıca kulüp başkanlarının kafalarına göre yorum yapması rezalet.İkinci üçüncü lig futbolcularıdır. Ali Yerlikaya güzellemelerinde yeni ataklardan biri.
ayakta alkışlıyorumMesela Erden Timur'un iddiaları var. Çıksın savcı araştırsın varsa öyle bir şey müdahale etsin. Yoksa kamuoyuna çıkıp Erden Timur yalan söylüyor desinler. Diğer yandan bizim takıma ağır ithamlar var gazeteci musveddeleri işin içinde çıksın savcılar araştırsın. Yok öyle bir şey desin. Varsa da ceza versinler.
Memlekette koca koca kulüpler, herkes karsi tarafa ithamlarda bulunuyor. Devlet izliyor. İşine geliyor bu kaos tabi.
İkinci üçüncü lig futbolcularıdır. Ali Yerlikaya güzellemelerinde yeni ataklardan biri.
Önceki O makamda oturan en büyük mafya zatenBunca pislik vardı madem hepsini ali yerlikaya çıkartıyor o makamda oturan daha önceki arkadaş ne yapıyordu? Her kriminalle fotosu var. Çok pis bir ülke olduk yav tepkisiz herşeye kayıtsız..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun iki sebebi olabilir.Bunca pislik vardı madem hepsini ali yerlikaya çıkartıyor o makamda oturan daha önceki arkadaş ne yapıyordu? Her kriminalle fotosu var. Çok pis bir ülke olduk yav tepkisiz herşeye kayıtsız..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet parlatma operasyonu. Çoluk çocuğu harcadılar bu uğurda. Hak ettiler o ayrı ama dediğin gibi bir durum olmasa kimse dokunmazdi onlara.İstanbul ya da Ankara'ya aday yapılırsa şaşırmayacağım.
Hatayı yapanıda yapılan hatayıda biliyorlar aslında kendileride tepki koyuyor ama kamuoyu önünde yapmıyorlar. 1 kereden birşey olmaz diyen acuze bakanıda, küçüğün rızası vardı diyen herifide önce unutturup sonra kaybettiler ortamdan ama bunu göstererek yapsalar oy vermeyenlerden de övgü alırlar. Soylu ise bana göre baştan başa bir fecaat. Mhpnin desteği ile makama geldi doğru.Bunun iki sebebi olabilir.
Önceki bakan zorunluluktan oldu. Erdoğan mecburdu. Asla birbirlerine güvenmeyen, sevmeyen isimler. İki kutuplu bir yönetim oldu. Şimdi öyle bir şey yok. İktidar kendi siyasetini uyguluyor.
20 senedir iktidara güvenilen her ortamda yanılıyor bu toplum, ben buna da güveniyorum. Süleyman Soylu sonrası oluşan güvensizlik ortamını dağıtma hamleleri bu.
Evet parlatma operasyonu. Çoluk çocuğu harcadılar bu uğurda. Hak ettiler o ayrı ama dediğin gibi bir durum olmasa kimse dokunmazdi onlara.
@Can BÜYÜK u alırlar iceri. Hataya filan giderlerse baron @Murat Durmaz dikkat etsinAdana civarına da operasyon bekliyoruz. Yemez.
Ak partinin ibb adaylığı için düşündüğü isim Murat kurum üstatEvet parlatma operasyonu. Çoluk çocuğu harcadılar bu uğurda. Hak ettiler o ayrı ama dediğin gibi bir durum olmasa kimse dokunmazdi onlara.
Tahminim Ankara BB Başkanlığına aday olacakAk partinin ibb adaylığı için düşündüğü isim Murat kurum üstat
Yerlikaya göreve devam eder