Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.150
- 10.522
- 1.303
Sabah haberlerinde soylediler galiba yalanlanmışHaberleri nereden aliyorsunuz yahu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah haberlerinde soylediler galiba yalanlanmışHaberleri nereden aliyorsunuz yahu?
Yoo, Metehan afedersiniz bir b.k yediği için içerde. Hiç korumaya gerek yok bu pislikleri yapan topçuyu. TFF güvenilmez kabul ama savcılık ayağı öyle değil. Örnek mi şike sürecine bakın derim. Tüm pislikleri savcılık sayesinde ortaya çıkartıldı. Ucu kime gidecekse gitsin, lakin bu algıya yalana dolana izin vermemek lazım; ki savcılık da hemen açıklama yapmış. Lakin savcılık açıklama yaptı diye girilen haberde bile savcılığın ne dediği değil algıya konu yalan tekrar ediliyor. Bu kadar da haysiyetsiz bir aydınımız gazetecimiz var işte..Şike sürecinde de aynısı yaşanmıştı.
Bizi de işin içine dahil etmek istiyorlardı susturmak için. Rams Parkta bütün gün arama yapılmıştı.
Savcılık bence düzgün çalışıyor ama geçenlerde de dediğim gibi güçlü abilerin araya girmesiyle bunun da üstünü kapatılacağından eminim. Çünkü işin içinde çok sevdikleri şikebahçeleri var.
Metehan’ı da zaten mhy yüzünden içeriye aldılar.
Bizde Yönetim varmiki

Buna sessiz kalirsak zaten yonetim felan birsey demesin pilini pirtini toplayip defolup gitsinlerBir de manşetten vermişler. Yalnız yalan haberi alenen yaymak kanunu bu cenaha işleyen bir kanun değil maalesef.
Ekli dosyayı görüntüle 309388
Bu noktadaki pasifligi anlamiyorumYalan haberler yapan Fenerli spor mudurleri olan gazeteleri dava edemeyen yönetim benim gözümde daha buyuk düşmandır