- 27 Ocak 2010
- 132.027
- 97.063
- 5.488
dünyanın her yerinde işini kötü yaparsan kovuvulursun, tr'de kötülük ödüllendirilir iyilik cezalandırılır.yapay zekasına sokarım bu adamın bir daha bizim maça hakem olmaması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyanın her yerinde işini kötü yaparsan kovuvulursun, tr'de kötülük ödüllendirilir iyilik cezalandırılır.yapay zekasına sokarım bu adamın bir daha bizim maça hakem olmaması lazım
Son 3-4 sezondur maşallah bir çok hakem bizi gayet rahat karşısına alabiliyor. Malatyaspora bile çalamadıkları düdükleri bizim aleyhimize rahatça çalıyorlarsenin yüzünden uyuyamadım. karmaya inanıyorum. senin de uykuların kaçar umarım
zaten problem yaşar kemal uğurlu değil. bu hafta yaşar kemal olmadı atilla karaoğlan, o olmadı mete kalkavan yetmezse ali palabıyık say say bitmiyor. çok net bir şekilde kötü insanlar ve kendilerine verilen emri uyguluyorlar.Son 3-4 sezondur maşallah bir çok hakem bizi gayet rahat karşısına alabiliyor. Malatyaspora bile çalamadıkları düdükleri bizim aleyhimize rahatça çalıyorlar
Fb, bjk , ts hatta rizespor aleyhine büyük hata yapan hakeme haftalarca maç vermeyerek en büyük mesajı tüm hakemlere veriyorlar yıllardır. Gs yi doğrayan hakem bir sonraki hafta yine maç alacağını biliyorzaten problem yaşar kemal uğurlu değil. bu hafta yaşar kemal olmadı atilla karaoğlan, o olmadı mete kalkavan yetmezse ali palabıyık say say bitmiyor. çok net bir şekilde kötü insanlar ve kendilerine verilen emri uyguluyorlar.
Yaşar Kemal'i kesinlikle hepsinden ayırıyorum. Dümdüz doğruyor her maçta. 5 senedir takipteyim. Bunun kadar GS aleyhine kovalayan hakem yok. Kötü hakem iki taraflı hata yapar. Bu sadece GS aleyhine yapıyor. Bunda kasıt ararım.zaten problem yaşar kemal uğurlu değil. bu hafta yaşar kemal olmadı atilla karaoğlan, o olmadı mete kalkavan yetmezse ali palabıyık say say bitmiyor. çok net bir şekilde kötü insanlar ve kendilerine verilen emri uyguluyorlar.
bende onu diyorum zaten. bunun Galatasaray düşmanlığı bir tek ali aydında vardı. benim kastettiğim Galatasaray aleyhine açık açık yanlış karar veriyorsa bir yere güveniyor. o yüzden bu kadar rahat.Yaşar Kemal'i kesinlikle hepsinden ayırıyorum. Dümdüz doğruyor her maçta. 5 senedir takipteyim. Bunun kadar GS aleyhine kovalayan hakem yok. Kötü hakem iki taraflı hata yapar. Bu sadece GS aleyhine yapıyor. Bunda kasıt ararım.
MHK bu ülkenin en rezil kurumlarından biri. Her kurumu yozlaşmış ülkede bunu başarmak da ayrı bir şey. Elimde yetki olsa dümdüz ederim MHK denen oluşumu. Cemaat gibi bir klikler resmen.bende onu diyorum zaten. bunun Galatasaray düşmanlığı bir tek ali aydında vardı. benim kastettiğim Galatasaray aleyhine açık açık yanlış karar veriyorsa bir yere güveniyor. o yüzden bu kadar rahat.
Tam bir operasyon çocuğu.![]()
Yaşar Kemal Uğurlu - Bilanz bei Spielen von Galatasaray
Diese Seite enthält eine Statistik über die Bilanz des Schiedsrichters Yaşar Kemal Uğurlu bei Spielen von Galatasaray. Es wird angezeigt, welche Ergebnisse Galatasaray unter Yaşar Kemal Uğurlu erreicht hat.www.transfermarkt.de
Adamin maclarinda anadolu gibi istatisikimiz var. Bu mactan önce 11 lig macimizi calmis ve o 11 macin 5 ini kazanip 6 sini yenilmissiz. Basaksehir haric hic zorlu mac bile yok orda.