- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
İlginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinan beyi affediyorum. geçtiğimiz bu gergin günlerden dolayı bana sinirlenmiş olabilir. onu da bu haftasonu tt arenaya davet ediyorum. her şey gs için. dimi sinan abi?
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Murat , adami neden bilet istedi diye raporlayim ki ? Hakaret etmiyor ,kufur etmiyor . Raporlamak bir nevi sikayet etmektir , kalkip da size sikayet etmek yerine hakkinda olusmaya baslayan bu algiyi kendi duzeltsin diye ona bir kac mesajlik yol gosterdim.
Buradaki her bileti bosa cikan insan bu kisinin varligini biliyor ve aklinda bunu yapmak vardir . Ama her ic saha maci oncesi bilet bilet ,beni maca gonderin denmesi yukarida veya diger konularda da ilk donemki kadar sempatik karsilanmiyor , benim bu mesajlari yazmam da o kisilerin mesajlarini okumamdan ve sayisinin arttigini gormemdendir
Ayrica ilk mesajimi yazarken samet isimli uyenin davranisini onaylamadigimi da ilettim . Hala daha da bu sozumun arkasindayim.
Ben bu konuda bir kac sey sormak istiyorum . Madem samimiyiz . Bu arkadasin gercek ismi Berat Yemis mi ? Yasi dogru mu ? Hangi okula gidiyor ? Forumda YUZ YUZE gorusmus oldugu kisiler var mi , varsa kimler ?
Muhtemelen bana defalarca kongre kartini goster , kombinenin resmini cek adminlere at tarzi seyler soylenirken tepki gostermeyen sizler bu sorularima da tepki gostermezsiniz
tabi renktaş, samimi ol canımı yeSana daha acik ve durust olmami ister misin bu konuyla alakali ?
gerçek adım berat yesir
yaşım 20, 2-3 haftaya 21 oluyorum
yıldız teknikte okuyorum
forum adminlerinden keramettin tanrıverdi ve alp basma ile gittiğim geçenki maç görüştük maçı izledik
daha başka istediklerin varsa 1 pm uzağındayım renktaş, beklerim ������
ay ne güzel oldu ya barıştık abimleTamam . O halde bu mevzu benim acimdan senin lehinde kapanmistir. Simdi ben sana meramimi anlatayim , anlamis ol bu vesile ile .
Bu forumda kisilerin isminden bile emin olamiyoruz, buna yonetici kadrosu bile dahil . keramettin yaziyor , sonra biriyle ozel mesajdan konusurken isminin aslinda bu olmadigini ogreniyorum
atilanlar baska isimle geri geliyor , bazi kisilerin 3-4 uyeligi var , kimin kim oldugu belli degil , ayrica ismail gulduren hayri cund mu gibi sacma sapan muhabbetleri hatirlarsin belki
Yani bir shadow world icinde hissediyorum burada kendimi . . bu yuzden senin kah forumdaki soyadin , kah bu bilet tavrin beni supheye dusurmustu , bir kac kere de bu baskalarinca dillendirilir gibi olunca devreye girdim
ama sen forum yoneticileri ile tanistiysan maca gittiysen elbette senaryo degisir . yeterlidir.
dogu alta yolun duserse haber et beklerim .. anladigin uzre , guven esastir , cunku tonla bilet alip saga sola satip yolunu bulan adama denk geldik ua forumundan tut donanimhabere ,turkeyforuma hatta wowturkey de bile .
Mevzu anlasilmistir umarim , fakat seni halen bir konuda uyariyorum , bu mevzuda gordugun gibi gercekleri ogrenince yazdigim bu mesaji goruyorsun
Dolayisiyla seni bilmedigim icin boyle konusmami elestiriyorsun .. Ama sen de bazi mesajlarinda benim sahsi yasantimda yaptigim hamleleri elestirirken de beni tanimadan bunlari sarf ediyorsun .
yargıda çok tanıdığım var, reis-i cumhur sağolsun ? sakın bulaşmayın yani borçlu çıkarsınız ?Cumhuriyet bassavciligina yarın 1 soralim bakalim berzat isimli supheli sahis gerçekten kimmis
Puahahahahyargıda çok tanıdığım var, reis-i cumhur sağolsun ? sakın bulaşmayın yani borçlu çıkarsınız ?
hafiften tırsma görüyorum yavru ?Puahahahah
Tamam . O halde bu mevzu benim acimdan senin lehinde kapanmistir. Simdi ben sana meramimi anlatayim , anlamis ol bu vesile ile .
Bu forumda kisilerin isminden bile emin olamiyoruz, buna yonetici kadrosu bile dahil . keramettin yaziyor , sonra biriyle ozel mesajdan konusurken isminin aslinda bu olmadigini ogreniyorum
atilanlar baska isimle geri geliyor , bazi kisilerin 3-4 uyeligi var , kimin kim oldugu belli degil , ayrica ismail gulduren hayri cund mu gibi sacma sapan muhabbetleri hatirlarsin belki
Yani bir shadow world icinde hissediyorum burada kendimi . . bu yuzden senin kah forumdaki soyadin , kah bu bilet tavrin beni supheye dusurmustu , bir kac kere de bu baskalarinca dillendirilir gibi olunca devreye girdim
ama sen forum yoneticileri ile tanistiysan maca gittiysen elbette senaryo degisir . yeterlidir.
dogu alta yolun duserse haber et beklerim .. anladigin uzre , guven esastir , cunku tonla bilet alip saga sola satip yolunu bulan adama denk geldik ua forumundan tut donanimhabere ,turkeyforuma hatta wowturkey de bile .
Mevzu anlasilmistir umarim , fakat seni halen bir konuda uyariyorum , bu mevzuda gordugun gibi gercekleri ogrenince yazdigim bu mesaji goruyorsun
Dolayisiyla seni bilmedigim icin boyle konusmami elestiriyorsun .. Ama sen de bazi mesajlarinda benim sahsi yasantimda yaptigim hamleleri elestirirken de beni tanimadan bunlari sarf ediyorsun .
@Emre Saykal
bu herifin sacmaligiydi
saykal hesabiyla yazmiyodu ismail gulduren diye hesap acip (ya da alip mi neyse) onla yazmisti
sonra biri bana benzetti daha once 15-20 alakasiz hesapta oldugu gibi, o da evet falan diyince oyle kaldi
sonra zaten saykala gecti administrator olarak
Sen İsmail Güldüren Tudor'u camiamıza kazandırdı ve misyonunu tamamladı demiştin ama kendi hesabınmışcasına?
Senin icin neden bu kadar buyuk sikinti anlamis degilim?Bu forumu gerek kuran , gerek yoneten baslica 4-5 kisiyle artik yuzyuze gorusmemin vakti geliyor gibi hissediyorum
Bu forumu gerek kuran , gerek yoneten baslica 4-5 kisiyle artik yuzyuze gorusmemin vakti geliyor gibi hissediyorum
Neden?Bu forumu gerek kuran , gerek yoneten baslica 4-5 kisiyle artik yuzyuze gorusmemin vakti geliyor gibi hissediyorum
Bu forumu gerek kuran , gerek yoneten baslica 4-5 kisiyle artik yuzyuze gorusmemin vakti geliyor gibi hissediyorum
doğu alttan bilet bulursam cumartesi görüşürüzBu forumu gerek kuran , gerek yoneten baslica 4-5 kisiyle artik yuzyuze gorusmemin vakti geliyor gibi hissediyorum