Yaşasın Öğrenciye Bilet Dayanışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer o bölümü kazanmışsa bir kapasitesi var demektir. Daha iyilerini yapabilir. Çok da iyi olmayan o puanı savunduğuna göre sen de mi o bölümdesin :asd22:

Ben üniyi bitireli oldu bayağı, O bölümü okuyacak kapasite yoktu bende berad zehir gibi maşallah. :asd22: Kimya bölümü doğal olarak diğerlerinden daha zor ve dahi filan değilsen ortalama kasmaya çok müsait değil. Ben ünideyken kimya okuyan öğrenciler derslere bile girmiyordu zorluğun getirdiği ümitsizlikten.

Daha erken yav cikarim birazdan
258ef71ed1c6aca475ddf72c689b4655.jpg
mabedi tavaf ediyoruz ne erkeni

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

b533bf97d2bd4d5ea0b8fc9e017dd9b3.jpg

Renktaşlar rahatsızım maça gidemicem var mı gitmek isteyen ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan ne ballı herifsin, hayatımda senin gibi şanslı bir beleşçiyi zor gördüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Divan kurulu uye dostunuz varsa dogu alt tribun 50% indirimli , aklinizda bulunsun

otoparkta da belirli bir indirim var

Senin gibi istekli taraftarimiza daha fazla ihtiyacimiz var diye dusunuyorum, Berat, gercekten :D
Sinan gibi daha az taraftarimiz olur insallah.

ben de batuhan gibi moderator cok olsun senin gibiler olmasin diye hep dusunurdum zira dile getirmezdim

firsat verdin soyleyim bari

Evet senin gibi ruhsuz bürokrat gibi konusalim demi sürekli. Tarafsiz, isteksiz bilmem ne isine ne geliyorsa artik. Zamani gelir tarafsiz olur insan zamani gelir üye gibi konusur. Suan üye gibi konusuyorum, görevde degilim cunku. Bu nu bilmek cok önemli, Sinan bey.
Hala moderatorsun diye bagiriyorsun ya. Sen ne biliyorsun ki? Hala kendini mr. full information olarak görüyorsun. Gec bence bunlari. :asd:
Sana gicik olmak icin degil fakat yani senin su gicikligin, vurdum duymazligin yeter artik. Bik su huyundan.

Evet senin gibi ruhsuz bürokrat gibi konusalim demi sürekli. Tarafsiz, isteksiz bilmem ne isine ne geliyorsa artik.
Hala moderatorsun diye bagiriyorsun ya. Sen ne biliyorsun ki? Hala kendini mr. full information olarak görüyorsun. Gec bence bunlari. :asd:
Sana gicik olmak icin degil fakat yani senin su gicikligin, vurdum duymazligin yeter artik. Bik su huyundan.

Ondan demedim ki . Is yapan mod ile is yapmayan arasindaki farktan oturu batuhan ile seni ornek verdim

calis biraz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

renktaş sakin ol maça az bir süre kalmışken kavga etmemeliyiz

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk satasan dusunecek dostum .

Ya bi bok bilmiyorsun ya hala konusuyorsun hosuma gidiyor, devam et bakalim boyle. :D

Isine yariyorsam bundan mutlu olurum . Ben sadece verdigin ornek uzerinden bir degerlendirme yaptim

hadi ben ruhsuz ama zenginim para kazandiriyorum
klube , beratta para yok gidip bagiriyor , batuhan mesaj filan editliyor is yapiyor

sen de anca uyelere laf yetistir

Isine yariyorsam bundan mutlu olurum . Ben sadece verdigin ornek uzerinden bir degerlendirme yaptim

hadi ben ruhsuz ama zenginim para kazandiriyorum
klube , beratta para yok gidip bagiriyor , batuhan mesaj filan editliyor is yapiyor

sen de anca uyelere laf yetistir

Valla Sinan bey, zenginsin burcuvasin felan filanda en nefret ettigim tiplerdensin. Ki forumda cogu insanin senin hakkinda fikirlerini biliyorumda sana bu kadar konusabiliyorum zaten. Moderator isine gelince merak etme o is bende. Editlemiyorum bilmem ne etmiyorum diyorsunda - iste arka planda neler oldugunun hic farkinda olmadigin icin konusuyorsun hala.

Valla para Galatasarayliliga gelince Berat'a laf atmam, o benden kesin iyi Galatasaraylidir zaten.
Sen para kazandiriyorsun - hm evet deniz'de bir damla su eksik olsa kimse aglamaz bence - ki fubtolun ruhsuz haline gelmesini destekliyorsun.
Ben kendim iyi bir Galatasaraylimiyim? Hm degilim belki, ama iyi Galatasaraylilara destek veren ve gercekten destek veren insanlara bisey diyemiyorum zaten, amena, ama sen. Sen farkli biseysin benim gozumde.

Isine donmeni oneririm diyecegim ama o da yok anlasilan

moderator ismi uzerinde modere eder , issiz gucsuz takilip mod olma avantajiyla durup dururken isim kullanarak uyelere satasma laf atma islerine girmez

bu vesile ile ogren ve tekrarlama , bir paye layik gorulmus madem hakkini ver

bu muhabbete sebep olan senin satasman .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt