Yaşasın Öğrenciye Bilet Dayanışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isine donmeni oneririm diyecegim ama o da yok anlasilan

moderator ismi uzerinde modere eder , issiz gucsuz takilip mod olma avantajiyla durup dururken isim kullanarak uyelere satasma laf atma islerine girmez

bu vesile ile ogren ve tekrarlama , bir paye layik gorulmus madem hakkini ver

bu muhabbete sebep olan senin satasman .
Kampus'dan yeni eve geldim, merak etme sen okulluma, isime ve iliskilerime önem veririm. Bos zamanda buralarda olurum, istersen benim hayatima fazla karisma.
Valla yine soyluyorum - moderator muderator deme bana, ben istesem suan mesajlarini editleyip senide konudan atardim ki yetkim var ama sinirlarimida bilirim, surda yorum yapiyoruz senin gibi, yine soyluyorum arka planda neler dondugunu sen biliyorsun. Hakkini ver bilmem ne ver ne alakasi varsa artik. Kufur mu ettim? Hayir. Herkesin yazabildigi seyi bende yazabilirim herkesin ayni sinirlar banada gecerli. Ben bu sinirlari asmadigimi dusunuyorum, ki baska bir gorusun varsa ust yonetime zevk edersin benim icin bir sorun degil.

Hmm evet benim satasmam demi. Oyle diyelim.

Senin satasman elbette . Bu konu nasil acildi ? Sen kimsin benim taraftarligimi klube katkimi sorguluyorsun ? Karsindakinin haddini bilmesini istiyorsan sen de bileceksin

ben bu klupte senelerce sutopu ve yuzme bransinda musabakalara ciktim , 20 senedir kombine sahibiyim , aldigim urunun harcadigim paranin haddi hesabi yok ayrica kupa maclarinin en dandigine dek stadyumdayim her daim

hangi gerekceyle sen beni kafanda kiyaslamaya tabi tutuyorsan ben de senin satasman sonucu ayni kiyaslamaya tabi tutuyorum

bu didismeyi kim attigi mesajla baslatti ? Ben mi sen mi

Senin satasman elbette . Bu konu nasil acildi ? Sen kimsin benim taraftarligimi klube katkimi sorguluyorsun ? Karsindakinin haddini bilmesini istiyorsan sen de bileceksin

ben bu klupte senelerce sutopu ve yuzme bransinda musabakalara ciktim , 20 senedir kombine sahibiyim , aldigim urunun harcadigim paranin haddi hesabi yok ayrica kupa maclarinin en dandigine dek stadyumdayim her daim

hangi gerekceyle sen beni kafanda kiyaslamaya tabi tutuyorsan ben de senin satasman sonucu ayni kiyaslamaya tabi tutuyorum

bu didismeyi kim attigi mesajla baslatti ? Ben mi sen mi

Haha fair enough, m8. Pseudo hayatina basarilar dilerim o halde.
Yasin olmus 35 ama yani huyundan vazgececeksen eger bi gun gercekten forumun yarisi bundan mutluluk duyar.

Yoo mesajlari okudum baktim sen gayet igrenc igrenc yorumlar yazmisin ki her zaman ki diyorum, kendini baska insanlarla gore ustde tutma. Burcuva olabilirsin fair enough, ama biraz mutevazilik gosterirsen eger ;)

Haha fair enough, m8. Pseudo hayatina basarilar dilerim o halde.
Yasin olmus 35 ama yani huyundan vazgececeksen eger bi gun gercekten forumun yarisi bundan mutluluk duyar.

Yoo mesajlari okudum baktim sen gayet igrenc igrenc yorumlar yazmisin ki her zaman ki diyorum, kendini baska insanlarla gore ustde tutma. Burcuva olabilirsin fair enough, ama biraz mutevazilik gosterirsen eger ;)

Bu konuda elestirini dinlerim . Su basligi okuyan herkes senin durup dururken bana satastigini gorur

ha bana giciktir hosuna gider ayri

sen bana hakaret ederek bu muhabbeti baslattin ben de gorunce devam ettirdim

b5fbcf72324b4091158f0e32762716c6.jpg
Yusuf Kara maçı vipten izliyor. yaşasın öğrenciye bilet dayanışması

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Emre Saykal
bu herifin sacmaligiydi
saykal hesabiyla yazmiyodu ismail gulduren diye hesap acip (ya da alip mi neyse) onla yazmisti
sonra biri bana benzetti daha once 15-20 alakasiz hesapta oldugu gibi, o da evet falan diyince oyle kaldi
sonra zaten saykala gecti administrator olarak

nasıl pis bir muhabbet bu, adım geçiyor ama hiç bir bok anlamadım.

hoş sinan bilgin ve hayri cund'un atışmasında bir de saykal ismi geçecek ve o cümleler anlamlı olacak. bilgisayar ısınmaya başladı, iyi geceler.

haftaya pazar 24 aralık 2017
21. yaşıma giriyorum
bugüne özel bana bilet tahsis etmek isteyen abilerim varsa beklerim
tudoru dursunu yuhalamaya gidelim
gerekirse dgünü pastamızı karakolda üfleriz
sıkıntı yok
biz de işler böyle yürüyor

haftaya pazar 24 aralık 2017
21. yaşıma giriyorum
bugüne özel bana bilet tahsis etmek isteyen abilerim varsa beklerim
tudoru dursunu yuhalamaya gidelim
gerekirse dgünü pastamızı karakolda üfleriz
sıkıntı yok
biz de işler böyle yürüyor

tudor iti sonunda gitti
tanrimiza hamd olsun öncelikle
şimdi pazar 19.30'da taraftarın alması gereken bir maç var
hadi bekliyorum bilet

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt