Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni çekemiyorlar bence Suphiciğim. Takma kafana.O kadar bilet istedik tek kişi bilet vermedi. Beşir isteyince biletler şelale olmuş. Adam kayırma burda da var anlaşılan. Halbuki forumda çok sevilen bir üyeyim neden böyle oluyor anlamıyorum.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de Cancım. GSC çok bozdu, bir şey yapmak için hep bi dayı gerekiyor.Seni çekemiyorlar bence Suphiciğim. Takma kafana.
sent via GSC
güney or kuzey? alt or üst?berat kardeşim cuma bursa maçında görüşürüz inş kale arkasında olacağım gel
maalesefbugun RTE'de yerini alacak misin
ultraslan şekli diyorsun yanikuzey alt
abi sen passolig hackerısınBiraz arastirdim . Aslinda sadece logosuz degil Gs harici logolu kartlarla da bilet alinabilmis kasimpasa tarafina
ben denedigimde olmama sebebi ise Gs kartim olmasiymis , yani her ne kadar e bilet kullanim suresi dolmus da olsa , karti butunuyle iptal etmedigin surece ev sahibi tarafa bilet tanimlatmiyor kimlik numarasina
logosuz kart alsan da ayni . Ama Gs kartimi iptal etsem basaksehir kartiyla kimlik numarama tanimlamam mumkun
fakat Gs kartim kredi karti oldugundan iptal etmek istemedim
valla nerden bilet düşerse oraya gidiyomheyya heyya diye boşuna demiyoruz
gel de 2 sohbet edek

GScnın gururları yıne staddaben, 2 arkadaşım, @Çağatay Kösem ve @Yusuf Kara statta. yerimi aldım kuzey üstteEkli dosyayı görüntüle 19009
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emekçi tayfa olarak aldık yerimiziGScnın gururları yıne stadda
yusufa dıkkat et musleraya bişey atmasın