Yaşasın Öğrenciye Bilet Dayanışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berat kardeşim cuma bursa maçında görüşürüz inş kale arkasında olacağım gel

O kadar bilet istedik tek kişi bilet vermedi. Beşir isteyince biletler şelale olmuş. Adam kayırma burda da var anlaşılan. Halbuki forumda çok sevilen bir üyeyim neden böyle oluyor anlamıyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni çekemiyorlar bence Suphiciğim. Takma kafana.

sent via GSC

Biraz arastirdim . Aslinda sadece logosuz degil Gs harici logolu kartlarla da bilet alinabilmis kasimpasa tarafina

ben denedigimde olmama sebebi ise Gs kartim olmasiymis , yani her ne kadar e bilet kullanim suresi dolmus da olsa , karti butunuyle iptal etmedigin surece ev sahibi tarafa bilet tanimlatmiyor kimlik numarasina

logosuz kart alsan da ayni . Ama Gs kartimi iptal etsem basaksehir kartiyla kimlik numarama tanimlamam mumkun

fakat Gs kartim kredi karti oldugundan iptal etmek istemedim

ultraslan şekli diyorsun yani
Biraz arastirdim . Aslinda sadece logosuz degil Gs harici logolu kartlarla da bilet alinabilmis kasimpasa tarafina

ben denedigimde olmama sebebi ise Gs kartim olmasiymis , yani her ne kadar e bilet kullanim suresi dolmus da olsa , karti butunuyle iptal etmedigin surece ev sahibi tarafa bilet tanimlatmiyor kimlik numarasina

logosuz kart alsan da ayni . Ama Gs kartimi iptal etsem basaksehir kartiyla kimlik numarama tanimlamam mumkun

fakat Gs kartim kredi karti oldugundan iptal etmek istemedim
abi sen passolig hackerısın
valla anlamıyorum anlattıklarını

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bursa maçında da alandayız. ben bana gelen batı vip'i arkadaşa verdim, arkadaştaki kuzey üstü aldım. kardeşim bir maçlığına vip'in tadına baksın istedim, ben gittim. cefakar çocuklarız biz.
birazdan stada yolculuk başlar.
bu seneki 12. maçım.
olacak olacak...
emeği geçen Olcay Sunucu ve Alper Yılmazlar ağabeylerime teşekkürler
bu arada fotoğraf yükleyemiyorum.yükleme başarısız diyor.??

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt