GSC Haber Yáser Asprilla, İstanbul’da

forma numarasi 10 diye mi on numara deniyor? bildigin kanat bu cocuk. on numarayla alakasi yok. sane'ye yedek almisiz. tarz olarak ebimbe'yi hatirlatti.

Umarım şans eseri iyi çıkar ama ben izlenerek alındığını düşünmüyorum.

Izleyen var mı bunu?

Toplamda 17 maç 1 gol 1 asist yapmış bu sezon. Pek iç açıcı durmuyor gibi

Merkeze daha net biri alınmalıydı; kanat desek, rotasyon tamamlandı zaten. Transfer edilmesinin mantığını izah edebilene de rastlamadım. Hayırlı olsun...

Merkeze daha net biri alınmalıydı; kanat desek, rotasyon tamamlandı zaten. Transfer edilmesinin mantığını izah edebilene de rastlamadım. Hayırlı olsun...
En büyük sorunumuz bu, tüm bölgelerde oynayabilen topçu profili almak. Stoper ama sağ bek oynayabilir, kanat ama 10 numara ve forvet oynayabilir tiplemeleri yüzünden belimiz doğrulmuyor. Rakipte orijin 10 numara Asensio var sen gidip kapalı kutu birşey getiriyorsun oraya. 2 maç sonra Sara ve Yunus rotasyonuna döneriz gene orada.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten müthiş yetenek. Henüz 22 yaşında, kendini çok daha fazla geliştirebilir. Hem İngiltere hem İspanya’da oynamış.

merkeze alinmadi ki sağ kanat yedeği işte
Alıntı yaptığın mesajda, kanat rotasyonu tamamlandı demişim ya, daha ne diyeyim? Ha, Sane ve Yunus' un bulunduğu bölgeye 3. bir adam çok gerekliydi diyorsan, o da bir görüştür, teorik olarak...

Yaninda garip gurup adamlar boynuna 50 tane atki dolarken suratini merak etmekteyim

Oyuncu Benfica'yı reddedip bize gelmek istemiş

Bu gence inanalım destekleyelim her transferimiz yıldız olacak diye bir şey yok potansiyeline güvenip yatırım yaptığımız bir isim umarım bizleri sevindirir

iki tane bal yapmayan ari aldik gibi gorunuyor
yunus ve barisin kiymeti artarsa sasirmam

Hocanın bu polyvalent oyuncu merakı ve inadı öldürüyor beni.

Net oyuncu alın abi. Yok x adam hem burada oynayabiliyor hem şurada oynayabiliyor diye Singo'yu soktular mesela en son yazın.

Ucuza alınsa neyse gelen gidene çuval çuval para ödüyoruz sonra işe yaramayınca ahh kısmet değilmiş hemen yenisi gelsin.

Geri
Üst Alt