GSC Haber Yaser Asprilla'nın Paylaşımı Tepki Çekti!

Ligi şuradan versek Okan Hoca çıkıp her sene şampiyon mu olacaktık, ders aldık bu sezondan vs diyecek kıvamda.

Sahada reaksiyon ver(e)meyen adamların yanında kiralık topçunun şu paylaşımı rahatsız edici gelmiyor.

Bizimkiler zaten maç sonu bir yerlere eğlenmeye gidiyorlardır. Bu da paylaşım yapmış işte oraya giderken.
Maç sonu zaten hiçbiri üzgün değildi.
Sinirden uyuyamayan biz enayileriz işte.
Zaten 3 sezondur Şampiyon olmamıza rağmen artık eski hevesi alamıyorum futboldan. Kollanan şikecilerı sonunda istedikleri gibi Şampiyon yapabilirseler futbolu takip etmeyi bırakırım. Sonrasında neler yaşanacağını biliyorum çünkü. Daha fazla gerilmek istemiyorum.

Kimse şu puan kaybının stres yapmasın. Şimdi en güzel karıların koynuna girip en güzel şarabı içiyordur hepsi. Boşverin.

Lang alınmışken, saçma sapan, gereksiz bir transfer olduğuna dair düşüncemi en baştan belirtmiştim. Bunun yerine adam gibi bir orta saha oyuncusu alınması, bu sezonun yanı sıra gelecek sezonun planlaması için de çok faydalı olacaktı. Mevcut orta saha oyuncularımızdan net kalması gerektiğini düşündüğüm tek bir oyuncu yok, çok beğendiğim ve sevdiğim Torreira dahil. Oyunun kalbi tekliyor yani; 35 milyonluk defans oyuncusunu orta sahaya devşirmeyi önerenler varsa, dediğime gelinmiştir. Hocanın istediği adama 40 milyon isteniyor diye orta saha transferi yapmamak nasıl bir aymazlıktır, ihtiyacı karşılayabilecek ve alınabilecek yüzlercesine kıran mı girmişti sanki?..

iyi niyetli çocuk bu acemilik etmiş haluk yürekli asıl boş beleşlere laf et sen yüreğin varsa

İki yüzlülüğe bakarmısın.. Ulan adama mecbur kaldığı için Trabzon maçında son dakikalarda şans verdin.. Önceden futbolcunun ismini unutturuyordu Okan..

Yunus haftalar boyunca etkisiz oynamasına rağmen ısrarla 10 numarada oynattı.. Trabzon maçında çocuk iş yapınca bir sonraki maç ilk 11 oynatmak zorunda kaldın ki o maçta ilk yarı çok güzel top oynadık Yunus el freni olmayınca..

Uzun lafın kısası adam Yunustan iyi olmasına rağmen adamı haftalarca oynatmadın.. Millet mal mı.. Bilmiyor mu senin niyetini.. Liyakatin olmadığı yerde tabiki oyuncu salacak..

Şu maçtan sonra böyle bir paylaşım yapmak; ne haklı görülebilir, ne de altında iyi niyet aranabilir. Takımdan bağını koparmak niyeti de değilse, düpedüz aptallıktır ki doğal yüz ifadesi en başından beri öyle olduğunu düşündürmüştür şahsıma. Hele bunu kanat alternatifi diye lanse eden futbol aklına müstehak olduğu lafları edersem, 17 yılda maruz kalmadığım cezaya mazhar olurum herhalde!..

Bize ne ya bizim topçumuz sanki

Maçı bile takip etmemiştir

Adam rahat, sonucta kendiside biliyor sezon sonu tekrar takimina dönecek istanbulun keyfini cikariyor.

şu vitaminsizden bile ayar yiyen bir hoca he, vay anasını be...

Geri
Üst Alt