Yasin Galatasaray Yolunda!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye
Galatasaray Yasin transferi için Kayseri Erciyesspor ile anlaşma noktasına geldi.

Kayseri Erciyesspor Yasin için indirime gitti transferin tamamlanması an meselesi.

Galatasaray ile ilk yapılan görüşmede kapıyı 5 Milyon Euro'dan açan Kayseri kulübü indirime gitti.

Yasin için Kayseri Erciyesspor yönetimi 2 Milyon 750 bin Euro'ya inerken anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.

Aradaki ufak pürüzlerin tamamlanmasının ardından transferin açıklanması bekleniyor.

3 Puan - Yasin an meselesi!

Erkan'dan daha iyi olur.Ben Yasin'i beğeniyorum.İyi bir alternatif olur.

Campbell beklerken Yasin i getirirler beklerim. Bosuna campbell hayalleri filan kurmaya gerek yok zaten. Su zamanlardaki vizyonumuzla alacağımız maximum adamdir ne yazık ki Yasin.

Geçen sezon süper top oynadı

tapatalk

ulan töre 4 milyon euro be. bir yaptığınız iş de mantıklı olsun.

bizim alt yapimizdan gönderilen herif dimi bu. hani erciyes fener maçinda pas verecegine bodoslama herifin üstüne gidip topu fenere veren ve golü yedirten beyinsiz degilmi bu. çöpleri alin yari dönemde birine göndeririz.

Yasin hasan şaş olur :DD

Yok ama pek radarımda değildi.

Tek fenere 3 puanı hediye etiği macda aklımda kalmış.

Yönetim transferde o kadar caresizki, sırf transfer olsun diye Yasin gibilerini alıp transferi kapatacaz.

Campel olmadı, alternatif olarak gördükleri Yasin'i alacaklar demekki,

Doria-Astori-Balanta gibi stoperlerden birini isterkende, S.Aziz'i alırlar,

Alternafilerimiz süper gercekten..

Vay be Galatasaray'a gidiyormuşuz helal olsun bana ne diyeyim .

İlla adam almak zorunda mıyız arkadaş?

Bunlar gelecekse kapatalım transferi paramız cebimizde kalsın batıyor mu?

Katkı yapacak iyi topçuya ne verirlerse versinler umrumda olmaz ama yasin nedir yahu? Trabzon'da tutunamamış, bizde ne arar?

Önce Trabzon'da yıldız olsun, sonra bakarız..

Madem buna 3 verilecekti keşke töre alınsaydı. Geçen sene ne oynadığına bakarsak eğer bize gelmeden önce sivasta 10 gol 15 asistle oynayan ermankılıç ne yaptı diye düşünmek gerek. Yasin büyük takım topçusu değl bana göre

Geri
Üst Alt