Yasin Galatasaray Yolunda!

Kimin yerine düşünülüyor bu adam kanatlar bruma/amrabat olcan/Sinan ee hangisi gidecekte yasin gelecek

bos transfer olabilir hic gerek yok sinandan ne gibi bir üstünlügü varki

Vay be Galatasaray'a gidiyormuşum helal olsun bana :)

Madem almak istiyoruz benim anlamadığım bu Erciyesin hiçmi transfer ihtiyacı yok hangi mevkiye oyuncu alacaklarsa

biz fazlasıyla verelim şu çöplerden kurtulmuş oluruz hemde maliyet düşer

bülent korkmaz dany'i çok beğeniyordu geçen sene yorumlarında kafa kafaya takas edilsin boşa para verilmesin.2,75'in üstüne 1 milyon daha koy mevlüt'ü al yurt içi transferlerde para harcamak aptallık.

Kim öneriyor bu adamları hayret bir olay ya. Bu dengesize para dökeceğinize Turgut Doğan'ı bedavaya alsaydınız ya. Allah akıl fikir versin ne diyim. Şu kulübün futbol aklı her kimse yemin etmiş kulübü bitirmeye. Finans yönetimi sıfır, futbolcu repertuarı sıfır. Her anlamda koca bir sıfır yani.

Alt yapıdan standart oyuncu çıkaramadığımız için youtube da bir iki videoda hızlı olan anını, bir iki golünü izlediğimiz adama aa ne kadar iyiymiş diyoruz.Ve bu sınırlama bütün Anadolu takımlarının g.tünü kaldırıyor, 1 verilcek adama 10 veriliyor.

Herhalde firca yemek transfer komitesinin hosuna gidiyor..

Vallah pek gözüme batmıdı şimdiye kadar.

Ama Dortmund alt yapısından yetişmiş. A takıma kadar çıkmış hata ve 2 macda oynamış dortmund A takımında.

Hiç hatırlamıyorum ya neyse.

Erciyesi takip eden varmı burda?

Geri
Üst Alt