GSCimbom
Haber Yasin Kol “Şike ve Teşvik Primi” Suçundan Tutuklandı
Alper Altun

HaberYasin Kol “Şike ve Teşvik Primi” Suçundan Tutuklandı Sayfa 15

Alper Altun ·

Cevap
456
Okunma
15,7K
Sayfa
15/23
bizim ülke bu hakemlerin falan işlediği suçlar basit geliyo da terör suçu gibi bir şey bunların yaptıkları.Sen bilerek,isteyerek açıkca bir takımın hakkını yiyorsun o takımın 35 milyon+ taraftarı var ve insanların çoğu aşırı fanatik bu ülkede , hayatlarını bağlıyorlar bu takım tutmaya işte ne bileyim en önde takımı geliyor milletin ilk başta.Bu yasin gibi şerefsizin işte bilerek yaptığı işler yüzünden millet gece yatamıyor , sinirden kendine,çevresindekine zarar veriyor ne bileyim yani yasal iddia var insan para kaybediyor 10000 tane bağlantısı var bu işin ve sen bilerek iş yapıyorsun yani bu kitle imha falan direkt.Şu adamı o yüzden içeride halletseler bile üzülmem işlediği suç çok büyük

Yok mu bu ülkenin reset düğmesi bunaldık ulan artık yiye yiye anası bellendi canım ülkemin. En alttan en üste herkes yiyor ulan. Anadolu irfanım da salça kaynatıp tarhanaya abanmaya devam ediyor. Ben bu filmi biliyorum gerileme ve dağılma dönemi Osmanlı imparatorluğu bu.

ben de bu yakışıksız güvenliğin forsu nerde geliyo diyodum meğerse ağır abilerin çantacısıymış. çok fazla içerde tutturmazlar heralde, konuşturmaya kalkarlarsa kendisiyle birlikte çok daha büyüklerini de yakar bu sevimsiz. sahaya adım atmasın yeter zaten, bin kat para yiyip tıp doktoru ünvanı çalanlar vekillik kazanıyosa buna ne yapacaklar.

Hacıosmanın bu işin işinde olmaması çok enteresan olur çünkü saha içinde her hareketiyle (koşuşu bile yani)"ben hakem makem değilim" diye bağıran, süper amatörde maç yönetse sahadan dayak yemeden çıkma ihtimali olmayan bir herife bu kadar katlanmak mümkün değil.
Geldiğinden beri alenen GS düşmanlığı yapan Hacıosmanoğluyla birlikte palazlanıp ne hikmetse bütün derbileri yönetip alenen ağzımıza sıçan herif bu Yasin

ibrahimden bağımsız değerlendirilemez, hemşeri olduklarını söylemiyorum bile

Bunun partisinin binasından çıkmayan bir ex ifb başkanı tanıyorum.

G1CfMv9WkAA6jsl.webp

Geri
Üst Alt