Mehmet Özen
Parçalı Üye
Bu tutuklanıp da bunun sahibi tutuklanmazsa çok büyük haksızlık ve adaletsizlik olur.
Ali Koc cok guclu adam Aziz Yildirim da donen dolaplari bildigi icin konusamiyor bence.Bu tasin altinda Ali koc oldugunu dusunuyorum ama tasi kaldirirlar mi onu bilmiyorumBence Ali Koç bu naneleri yedigi için sinsi sinsi gülüyordur
bu kadar pislik içerisinde yabancı kuralına odaklanmaları bu adamların türk futbolunun gelişimi için değil de daha da yerin dibine sokmak istediklerinin kanıtıdır. tüm kurullarıyla baskanlarıyla birlikte arastırılması lazım bu işin. hepsinin de istifa etmesi gerek. en iyi ihtimal hacı denen adamın görevi kötüye kullanmaktan yargılanması lazım.
valla göz yuman bilen uygulayan kim varsa yesin o parayı götünden çıkaramasın insallah.Dertleri futbol değil paranın kontrolünü elde tutma.
O yazışma kolpaydı diye hatırlıyorumfener macindan sonra ferhat bunu arayip sane'nin pozisyonu penalti neden fenere penalti vermedin demis o da benim gozumde penalti degil demis.
Aparat tabiki ama son yillarda bunun kadar gozu kara her pisliği yapacak aparat olmamıştı hic muhtemelen bunun cahilligindnen faydalandilar arkanda dururum dediler bunu parlatan malum kisiler su an tirsiyordur benim koruma kalkanı giderse nolur diyeYani içimin soğuması gerekiyordu ama öyle olmadı
Çünkü Yasin Kol ve diğerleri sadece bir aparat.
Bugün Yasin gider yarın Abuzer gelir, her şey kaldığı yerden devam eder
Aparat da olsa bizim yıllardır boşuna kendimizi yırtmadığımız ortaya çıktı. Herifin sürekli en önemli maçlara atanması, bizim istemediğimizi söylememize ve Tff ile papaz olmamıza rağmen ısrarla bizim maçlarımıza verilmesi, o iğrenç ahbap çavuş ilişkileri epey dökülmüş oldu.Yani içimin soğuması gerekiyordu ama öyle olmadı
bugun yayinlandi bircok yerde bilemiyorumO yazışma kolpaydı diye hatırlıyorum
Bundan sonra kimse öyle rahat hareket edemez. Görün bakın nasıl mum olacak hakemler.Yani içimin soğuması gerekiyordu ama öyle olmadı