yasin kol

Namussuz şerefsiz fener olunca kadıköy olunca erkekliğin kıçınamı kaçıyor.Maç bitimi arkana bakmadan kaçıyorsun şerefsiz.
Çıkarmadığı en az 4-5 kart var itin..
Bizim taraftarda hala kötü diyor.Biz neyi savunuyoruz ki..

Tejeka maçı bu herifte, bugünden sonra emin oldum.
Yasin bu sezon ilk yaridaki bejeke macimizi yonettiydi. Ayrica kadikoydeki fener macini da yonetti. Kendisine fazla yuklenildigi icin HUM'a giderler diye dusunuyorum. Bu sezon kupadaki Basaksehir macindan sonra Super Kupa finalini yonetmis. Besiktas'in da iki lig macini yonetmis. Zira Trabzon-Fener macinda gorevini yerine getirdi. Odullendirilmesi lazim.

kötü falan iltifat bu adama bildiğin maşa-piyon-tetikçi kombinasyonu

Bu herifin bırak FIFA kokartlı, İngilizcesini, herifin kondisyonu bile yetmiyor. Testten geçememiş. Kuralları biliyor veya bilmiyor ama kafasına göre çalıyor.

Sahaya 2 top girmiş devam, talisca faul yapıyor vermiyor ve kasimpasali yi ikinci sarı dan atıyor ve maç bitiminde ki FRED'in müdahalesini gördüğü halde koridora gidiyor.

Kasımpaşa'nın yaptığı en ufak faulde, itirazda peşpeşe sarılar çıkararak kırmızı karta zemin hazırladı. Kötü niyetli olduğu hal ve hareketlerinden anlaşılıyor zaten.

Ortamlarda anlatıyordur daha ne yapayım 15 dk uzattım diye...

8 dk verilmesi bile şaşkınlık yaratırken +15 dk oynatıp 105. dakikada bitirdi maçı.

Doksanlarda Oğuz Sarvan vardı başımıza bela olmuştu. Ondan sonra bu çıktı, ayrıca bu herifin o 2 topun oyunda olduğu sekansı hayatım boyunca bir futbol maçında görmedim. İnanılmaz saçma ve amatör bir andı.

Sokaktan herhangi bir x dayıyı çevirip sahanın ortasına koysan en az bu herif kadar düduk çalar.

Zaten sokaktan herhangi birisinin kuralları bundan daha iyi bilme ihtimali daha yüksek. Adam en basitinden futbolun kurallarını bilmiyor yav.

Bu y kafalı, Atilla falan nasıl birer operasyon çocukları. Doğru mu bilmiyorum ama Atilla'yı yönettiği son 7 GS maçında hep deplasman maçlarına atamışlar. Doğruysa inanılır gibi değil.

Beşiktaş derbisini yönettirecekler buna hazrlıklar yapılmış bu hafta maç vermeyerek. Bizim korkaklar da uyusun.

Bu hafta dinlendiriliyormuş. Bjk derbisine hazırlanıyor diyorlar . Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Dursun denen vasıfsız direkt istifasını verdi. Yeter 4 yıldır takımın ve Okan Buruk 'un üstünden prim yapmaları. Bir işe yarasın gerekirse siyasi bağlantılarını kullansın. Bu derbiye Kol denen vasıfsız eleman atanmamalı.

bu onun bunun çocuğu 1 daha maçımıza verilirse takım görevden alınana dek maça çıkmamalı. siyaseten şu kadar nazınız da yoksa defolun gidin zaten

Geçen maç 2 top oyundayken ve asıl oyundaki top Kasımpaşa'dayken, Fener'in ayağına gelen ikinci topu asıl top ilan edip feneri atağa çıkartığı için göstermelik maç almamış olabilir mi?

Yukarıda yazdıklarımı bir daha okuyun, ve bunun nasıl lisansının iptal edilmediğini anlamaya çalışın.

Ayreten bizim maça verirlerse skandal olur. Bu yönetim gidene kadar Galatasaray'ın haklarını savunmak için çaba göstermeyi bırakacağım.

Geçen maç 2 top oyundayken ve asıl oyundaki top Kasımpaşa'dayken, Fener'in ayağına gelen ikinci topu asıl top ilan edip feneri atağa çıkartığı için göstermelik maç almamış olabilir mi?

Yukarıda yazdıklarımı bir daha okuyun, ve bunun nasıl lisansının iptal edilmediğini anlamaya çalışın.

Ayreten bizim maça verirlerse skandal olur. Bu yönetim gidene kadar Galatasaray'ın haklarını savunmak için çaba göstermeyi bırakacağım.
Fenere yarar sağladığı için ödül olarak derbi verirler ibo'nun kafa öyle çalışıyor.

Geri
Üst Alt