yasin kol

bu herifin olayı şu bence,pek mal mül edinememiş muhtemelen guvenlık işinden,hacıosman gidene kadar nekadar vurgun yaparsa kardır diye mac veriliyor buna sonrasında zaten ligte mac alamaz.

neyse yazıp siliyorum. değmezsin. şampiyon olup sana en iyi cevabı verecek takım artık umduğum tek şey bu...........

Emmanuel Agbadou: “Bu boktan hakem ile bu lig bir yere varamaz!"

Penaltı pozisyonuna kadar “yiğidi öldür hakkını yeme” lafı senin için dilimin ucundaydı, “biraz eyyam yaptı ama genel olarak tjk’yı ezdirmedi” bu da dilimin ucundaydı ama neyse ki son dakikada nasıl bir orço olduğunu herkese tekrardan hatırlatıp bunları bana söyletmedin sayın kol, tebrikler ve ayrıca sabaha çıkma

Yönettiği her maçta mutlaka çok tartışmalı, skandal kararları oluyor. Buna rağmen hala derbileri falan yönetmesi tam komedi. Normalde 1. lig'de bile maç yönetmemesi lazım. Vücut dili, bakışları falan da normal değil. İnanılmaz antipatik. Keşke Ankaragücü Süper Lig'de olsaydı da sahanın ortasında gereken yapılsaydı.

göztepe maçında 90da penaltı çaldı. fener atamadı.

galatasaray maçında 40 dakika galatasaray lehine faul çalmadı. fener 90da attı.

kasımpaşa maçında 90da kırmızı çıkarttı. fener 90da attı. peşinden gol yedi.

bugün 90da penaltı çaldı. 90da yine fener attı.

bu sezon 4 maç. dördünün de skoru 90.dakikada fenerbahçe aleyhine. dördünde de maç dönsün diye imzası var.

2025-2026 Türkiye Süper Ligi “KOL” Sezonu!

İnanılmaz hakikaten ya şu adamın hala maç falan alabilmesi. Normal bir ülkede bunu ve buna maç verenleri içeri alırlar çünkü alenen kasıt var

fenerin her derbi macına verilmesi ülke tarihinin en büyük skandalıdır.

skriniar'ın sara'ya girişine çat diye kırmızı vermeyen adam delikanlılığımdan maç alıyorum demesin hiç. hacıosman delikanlısıyım diyebilir ama ona uygun davranıyor.

Kahpe. Sahibi Hacıosmanoğlu tarafından hangi ödüle layık görüldü acaba uydurduğu penaltı sonrası. Şeref yoksunu.

Bu herif bütün ligi özetliyor ,bildigin cöp. Sirf heycan kalsin diye sahte rekabet yaratiyorlar böyle adamlar sayesinde. Sonra ligi neden kimse izlemiyor, dis ülkeden kim ciddiye alir böyle satilmis ligi?

Rekabetci bir lig istiyoraniz külüplerin satilmasina tesvik edin. Belki üc bes külüp zengin is adamlarin eline gecerse kalite daha yükselir, her yil iki takim sampiyonluk icin oynamak yerine belki bu sayi 4-5 olur.

valla bu saatten sonra bu yönetime de hocaya da müstehak keşke hacıosman kendi yönetse
İşin tadı gerçekten kaçtı. Vallahi olacak iş değil. Bizim kadıköyde puanımı gasp etti 2 ondan gitti sonra jknin son dakika penaltısı 2 de ordan bekçi direkt 4 puan etki etti sene başı göztepe tescillilerin maçını saymıyorum bile. Keşke verseler de biz de bu yönetim okan hepsinden kurtulsak

Geri
Üst Alt