yasin kol

bize 7 sarı 1 kırmızı veren de aynı hakem sivas fb maçını yöneten de aynı hakem

şurda sıyrılsa içerde 3 kişi boş

Bu hirbo daha bizim maçları yonetmemeli. Bizim yonetim magarada uyuyor gerci

Bu herifi ya trabzon ya göztepe maçına verecekler izleyin şampiyonluğu çalabilir bu adam çok tehlikeli dursun sen uyumaya devam et

Bu herifle ilgili en büyük problem deplasmanda bize çok kolay faul çalması.. Rakiplerin her düşmesine faul verdi alanya ve bjk maçlarında top oynama şansı bırakmıyor bize..Bu nedenle kalan 3 deplasmandan en az birine kesin verecekler..Ts maçına veremezler trabzon bölgesi hakemi olduğu için.. En ideal maç eyup deplasmanı bence...Çünkü eyup tempoyu düşürmeyi seven bir takım düt düt faullerle oyunu bir güzel öldürür...İç saha maçımıza veremezler çünkü tepkiden çok etkilenir,sürekli de faul çalmaya meyilli olduğu için bize çok duran top kazandırabilir bu durum..

Neleri hesaplıyoruz yemin ediyorum rezillik

YASİN KOL & TACİZ OLAYI

Yasin Kol ve M.A.K. isimli arkadaşı, 61 XX XXX plakalı araçla seyir halindeyken, Ç.K. isimli kadına laf atmak suretiyle tacizde bulunuyor.

Ç.K. o dönemki erkek arkadaşı S.A.'yı arıyor. S.A. bir süre sonra Yasin Kol ile M.A.K.'nın oturduğu kafeye iki arkadaşı ile birlikte gelip, Yasin Kol'u dışarı çıkararak darp ediyor.

Olay sonrası Ç.K. şikayetçi oluyor. Yasin Kol'a bir süre ulaşılamıyor. Yasin Kol, olaydan 4 gün sonra polis merkezine giderek ifade veriyor. Kol, iddiaları reddediyor ve kimseden davacı-şikayetçi olmadığını söylüyor.

Bu olay sonrası adli süreç bir süre devam ediyor ancak dava düşüyor. Yasin Kol, bu olay nedeniyle hüküm giymiyor.

Bir de bilgi.. Ç.K. ile S.A bir yıl sonra nişanlanıp, iki yıl sonra da evleniyor. Bir çocukları oluyor. Mutlu, huzurlu yaşıyorlar.*

Yasin Kol'un hüküm giydiği davanın detaylarını da akşam saatlerinde uzun uzun yazacağım.

umut eken

2.yarı fenerli topçulardan fazla mesai yaptı gol için

2.yarıda kepaze yönetim göstermesine rağmen gol attıramadı. Hacı'nın hakemi

Kol gibi geçireceksin bunun gibilere ki bir daha kendine gelemeyecek.

işin daha faciası yabancı topçular bişeyler söylerken bu ise avel avel bakıp cevap veremedi

Geri
Üst Alt