yasin kol

Seneye bu hakemleri vermeye devam eden tff nin Allah belasını versin
Şimdiden söveyim

son zamanlarda gördüğüm en tehlikeli hakem !!

SM-X710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı'nın sağ kolu.

Böyle rezil bir hakem olamaz. Sahada futbolcu olsam buna tekme tokat dalardım mutlaka.

daha önce yorumlarım sabit bu herif her macta kötü ,acın izleyin hangi macı yönetirse yönetsin cok kötü cünkü dokunulmazlıgı var

şu sıfatla hakem bile olmaması lazım

Çok bela olur başımıza bu. Buna boyna derbi de verirler hakemlik sıfatı noksan bu herifin malesef sadece verilen görevi yerine getiriyor her maç.

Bu adama önlem falan alınmalı! Bu nedir ya?! Çok hata yapan hakem gördüm. Çok art niyetli hakem gördüm. Ama bu adam inanilmaz! Brn bu kadar kötü bu kadar art niyetli haken görmedim. Oncekiler bunun yaninda melek lan!

Dün gece ne içinde büyük bi acıyla uyumuştur. Hem elinden geleni fazlasıyla yapıp mesleki etik, ahlak, kural, nizam ne varsa canına okudu, hem de gönül verdiği renklere maçı kazandıramadı.

bu herif hem hacıosmanın korumasında hemde net şekilde ifbli. VAR da aynı şekilde Duran adisinin dirseğine nasıl çağırmazsınız VAR'a, Ya da Amrabat Pen de?

Şaşırtmadı.

Trabzonluları kendi sahalarında dövdüklerinden beri tüm Trabzon bunlara çalışır oldu.

IMG_8147.webp

Geri
Üst Alt