yasin kol

Ahmet Çakar: “Bugün Yasin Kol avantaja bıraktığı ofsaytta Galatasaray akına kalkarken düdük çaldı. Arda Kardeşler’in Trabzonspor maçında yaptığı aynısı.”

başına bişey gelmeyecegini biliyor o yüzden istedigi kadar eyyam yapıyor hatalı karar veriyor

hacı bunu korur

Adam ofsaytı gördüm dedi oyunu kesmedi, takım ayağa çıkıyor ofsayt dedi oyunu durdurdu ya la. Şaka değil oldu bu yani.

Bi başka hakem de faul deyip adamlar durduktan sonra oyunu devam ettirmişti avantaj deyip.

Bunlar olurken tff mhk devam ediyor göreve. Güzel abi ne diyim.

tavsiyem bu adamın baska maclarınıda izleyin ,taraflıdan ziyade boktan bir hakem oldugunu torpille orda oldugunu anlayacaksınız

Fener maçında yine oyunu durdurup defansı pusuya yatıran hakem vardı.
Iyice sirke döndü

Avantaj oynattı baktı gidiyoruz sonra kesti it

Olm bir de oyun başladıktan sonra tekrar durdurup tekrar değişiklik yaptı, +4 verdi filan..

Bu hakem filan değil. Bu ülkenin yozlaşmışlığının resmi.
Bu çok büyük bi olay ya bu adam.
Muz Cumhuriyeti ya burası.

Adam ofsaytı gördüm dedi oyunu kesmedi, takım ayağa çıkıyor ofsayt dedi oyunu durdurdu ya la. Şaka değil oldu bu yani.

Bi başka hakem de faul deyip adamlar durduktan sonra oyunu devam ettirmişti avantaj deyip.

Bunlar olurken tff mhk devam ediyor göreve. Güzel abi ne diyim.
Gol olsa VAR dan dönerdi,Leminayada Kırmızı kart.

arda kardeşler mete kalkavan yaşar kemal gibiler art niyetli takımlı hakemler bu herif her macta dograyan her macta hatalar yapan birisi o yüzden ben tepki koymuyorum

Avantaj denilen pozisyonda sansalan denen satilmis hocam dur dedi pozisyona baktirdi ofsayt çıkmasa leminada atilacakti yoksa orda maç durmaz

oyuncu degısıklıgınde ne yaptı bu cözebilen var mı

Geri
Üst Alt