yasin kol

Ülkenin her yerindeki liyakatsizlik mide bulandırıcı neyse hakettiğimz şekilde güdülüyoruz sıkıntı yok, adam koşmamak için her pozisyona faul çaldı resmen:d Yabancılarında dediğini anlamıyor el kolla bişeyler yapıyor işaret dili gibi tam komedi:dd

Düdük astirilmali!!! O kadar beyinsiz ki, macta hakemlik birsey yokken, aptalca hata yapti. Hic vakit kaybettirilmemeli

Saha ortasında, ülkenin en iyi hakemi tekme tokat dövüldüğü gun ,bunun gibi kötü, hemşehri ayagi hakemlerin geleceği belliydi

Hiç iyi niyet görmemiştik bu iyi oldu.

Şimdi, rakip takım oyuncu değiştirsin diye hakemler kafasına göre istediği zaman top oyunda iken oyunu durdurabilecek mi, yoksa yine bu Galatasaray aleyhine uygulanmış bir karar mı olacak?

Birde avantaj verdim oyna oyna dedikten 4 pas sonra tehlikeli atak olunca oyunu durdurup vazgeçtim, avantajı iptal ediyorum diyebilecekler mi, yoksa buda mı sadece Galatasaray aleyhine yapılmış ilk ve tek bir karar olarak mı kalacak?

Bizimkiler susmaya devam etsin, yakında Turgut Domalı da maçlarımıza vermeye başlayacaklar.

Torreira golden önce kendini yere biraktigi pozisyonda eminim biz olsak keserdi pozisyonu. Rakip topa gitmek isteyen torreirayi hafifce itiyor gibi. Tamam cok hafif duruyor pozisyon ama "yanilmak istedikleri yerde" yaniliyorlar degilmi. Genelde zaten rakibin sacma hareketlerine izin verdi, osimhen cileden cikti sonra. Taktir haklari hep öbür tarafa.

Bu hıyar artık bizim maclara gelmemeli

Galatasaray düşmanı tff tetikçisi bir adam. beceriksiz insanlar neden bu ülkede meslekten ihraç edilmiyor anlamıyorum buna siyasetçisinden, kurum yöneticilerine kadar herkes dahil.

beceriksiz, vasat iş bilmez bir adam hakemlik yapmamalı.

çoktan yaylaya çıkıp koyunları kovalamaya başlamıştır. asıl efor şimdi başlıyor bu köylü güzeli için.

Geri
Üst Alt