yasin kol

Hakemlerin devre arası talimat aldığının en net örneğini gösterdi bugün. İlk yarı hiç de fena değildi ama ikinci yarı önüne top çıkarsan şut çekecek kıvamdaydı.
İlk yarı fena değil diyordum da ikinci yarı bildiğin her pozisyonda feneri kayırmaya başladı. Oyuncularımız ciddi sakatlanmamış olması tek teselli bence. Düdük astırılması gerekiyor çok net. Yoksa her önüne gelen hakem bizi biçmeye devam edecek.

Bizi doğrayan çok şerefsiz gördüm ama bunun gibisini ilk defa görüyorum.

Evde ses kayıt cihazı olsa, müebbet hapis cezası alırım bu adam yüzünden

Verilen görevi başarıyla uyguladı

Biz bu kirli ortamda işimiz her zamankinden daha da zor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adiye düdük astırmayan başkan, başkanım değildir benim.

Bizden sadece bu sezon çaldığı 4 haram puan da burnundan fitil fitil gelir umarım.

Şimdi nasıl anlatalım bunu küfürsüz.adam küfür edilmek için doğmuş. Bunun içinden geçmeyen Yönetim şimdiden defolup gitsin

YONETIM SIZ DAHA UYUYUN!!! ICIMIZDEN GECMEYE DEVAM EDECEKLER!!

İlk yarı fena değil diyordum da ikinci yarı bildiğin her pozisyonda feneri kayırmaya başladı. Oyuncularımız ciddi sakatlanmamış olması tek teselli bence. Düdük astırılması gerekiyor çok net. Yoksa her önüne gelen hakem bizi biçmeye devam edecek.
Yönetim kuru açıklamaların ötesine geçemiyor maalesef.

Bu adami herkes sadece derbilere gore konuşuyor ama herzaman söylüyorum her macta cok kotu bir hakem sadece derbi degil

İkinci maçı da bu yönetir artık. Kulübün haklarını savunanlar yok nasılsa.

Yönetim istifa!

Son dakika Duran elle değdiği pozisyonda aleyhimize penaltı arıyordu hala.

Art niyetli pancar suratlı yönetim olacak sevgi pıtırcıkları zahmet edip ilgilenecek mi bakalım

Dakika 55'den sonra lehimize faul calmamistir sahada fenerin onikinci adamı gibiydi.

Geri
Üst Alt