Yasin Özcan, 7+1 Milyon Euro’ya Aston Villa’ya Transfer Oluyor

8 aston villa deyip, 7,5 a bize ittirmeye çalışıyorlar gibime geliyor

Vardy
Barnes Maddison A.Perez
Ndidi Tielemans
Chilwell Evans Çağlar Pereyra
Simaykil

Acayip keyifli takımdı

Cidden çok sağlam takımdı özellikle 2 bek harikaydi böyle kariyerleri olması şaşırtıcı.. Şu kadrodan bir Maddison var iyi noktaya gelebilen Barnes da iyi gidiyordu da Murphynin gazabına uğradı bu sezon ..

Bizim kadromuzda sire bulamayan cocuklara laf ediyoruz da bence bunlara belli sozler verilip tutulmuyor olabilir. Cocuklar dogal olarak bir bekleyise, bir bekeleme surecine giriyo olabilirler. Ozguvenlerini kaybettiklerinde 1461'de buluyorlar kendilerini bir daha da toparlayamiyorlar. Cogunlugu en azindan. Eren gibi Pendik'e gidip bir menajer ittirmesiyle Avrupa'ya gidebilir de tutunabilirlerse ne ala, ama al iste demirspordaki cocuk. Yavuz muydu neydi. Ya da fenerden kacan Omer. Ben hep diyorum ikinci, ucuncu lige degil, hatta Avrupa'ya bile degil super lige kiralansinlar diye. Metehan mesela belki bir isik var ama cocugu ucuncu lige sonra ikinci lige sonra PTT'ye gonderdiler. Bu cocuklara oynasin da nerede oynasin planlamasi degil bana karsi oynasin, direkt rakiplerime karsi oynasin planlamasi lazim. Gonder cocugu superligden bir takima. Ben ikinci ligde mi oynuyorum? Yooo o zaman oradaki gelisimi ne olacak ki bana faydasi olsun? BAY, Kerem A falan ordan geldi dogrudur ve niceleri vardir ama bu cocuklar zaten elinin altinda. Olur da bir ust klasmana cikmaya calisan, bir gayesi olan takima gonderirsen o baska. Ama random takimlara gondermenin bu cocuklara bir faydasi yok.

Yasin Özcan kardeşimizin potansiyeli belliydi ve Aston Villa yapmış helal olsun. Başarılar Genco

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar için bu paralar çerez parası her türlü alıp deniyorlar.

Sevindirici tarafı Yasin ile ilgili olan kısmı. Umarım gelişimi devam eder.

Ha orda tutmaz ise Aston Villa'dan alıp bir de bizim denememiz lazım.

Zaten Aston'dan almak Kasımpaşa'dan almaktan çok daha kolay olacaktır.

2 sene sonra düşüşe geçince alırız iyi olur. Şimdi Paşa'dan almamak lazım

Çağların da geldiği nokta ortada bir stoper için prime yaslarda burada sürünüyor ..
Çağları geçirdiği ağır sakatlık mahvetti sonrasında sözleşme teklifini kabul etmeyip kadro dışı kaldı sonrası zaten malum son sürekli geri gitti ,öylesine iri hantal vücuda sık sakatlıklar eklenince çöpe dönme noktasına geldi ,fenerliler samete laf ediyor ama caglar daha takoz

1735561535078.png

performansiyla tüm oyuncular arasinda ligde 3.sirada.

Transfer olmus. 7+1 milyon euro.

Yasin Özcan, Aston Villa için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Londra'ya gitti. (HT Spor)

Normalde bizim alıp değerlendirmemiz lazım böyle oyuncuları da 8 milyon euroda bizim için ciddi risk olurdu. mesela adana demirdeki kalecide max2-3milyon euro civarına değerlendirebilir ama onu da avrupa takımlarından biri alır gibi sezon sonu.

Geri
Üst Alt