Yasin Öztekin: "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
2912547-728xauto.jpg

Yasin Öztekin'den Beşiktaş açıklaması... Vodafone Park'taki Shakira konserine giden Yasin Öztekin, "Beşiktaş ile daha önce görüştüm haber bekliyorum. Burada oynamayı istiyorum" dedi

Transferde sessizliğini koruyan ve gidecek oyunculardan elde edilecek bütçe ile takviye yapacak olan Beşiktaş'ta ismi daha önce gündeme gelen Galatasaraylı Yasin Öztekin, Beşiktaş'la görüştüğünü söyledi.

Önceki gece dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın Vodafone Park'taki konserine gelen Yasin, konser çıkışı özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan artık koptuğunu söyleyen Yasin, "Beşiktaş ile daha önce görüştüm haber bekliyorum. Burada oynamayı istiyorum" dedi.

"BU STATTA OYNAMAYI İSTERİM"

Konsere gelen sporseverlerle de konuşan ve onların fotoğraf isteğini kırmayan Yasin, "Bu stat hakikaten çok güzel. Her futbolcu burada oynamayı ister. Umarım ben de oynarım. Benim açıdan sorun yok. Kulübün kararı önemli" ifadelerini kullandı.

bak-surdan-siktir-git.jpg

totodan haber gibi ama yapabilir de o karaktersizliğe sahip.

nasıl lan biz ne yapacaz... şaka lan şaka s..git

tumblr_ozqg6wyqKd1st7nhfo3_r1_400.gif

Yedekte oturup tarık gibi para yiyeceğine gitsin.

yalnız konsere giden ünlülerde tuhaf açıklamalar yapmış.. tinerle alakalı mıdır ?

Sinan Akçıl, bir muhabirin;“Bir Shakira, bir siz” esprisine şu yorumu yaptı: “Shakira benden daha kilolu ama...”

Aleyna Tilki, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her fırsatta dünyaca tanınmış bir isim olmak istediğini belirten şarkıcı, muhabirlerin, “Bir dünya starının konserini izleyeceksiniz, heyecanlı mısınız?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “Valla bana 50 bin kişi az. Adana’da 100 bin kişiye konser vermiştim. Onun tadını alınca, 50 bin bana yetmez!”

Son düzenleme:
Get the f out of here.

Git güzel kardeşim.

sneijder ne büyük topçuydu bunu bile adam etmişti duvar gibi kullanıyordu

Bizi ilgilendirmez ne halt yiyorsa yesin.

sent via GSC

Juventus gerçek Ronaldo'yu alınca
Beşiktaş çakma Ronaldo'yu almak için harekete geçmiş olabilir

Daha vahimi olan bu adama tekrar dan yaklasik 1.2 milyon teklif etmis olmamiz.
Lesh futbolcu dan kurtulmak varkene, onu tutmak istemek sevdasina hayranim.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Daha vahimi olan bu adama tekrar dan yaklasik 1.2 milyon teklif etmis olmamiz.
Lesh futbolcu dan kurtulmak varkene, onu tutmak istemek sevdasina hayranim.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ömründe milyonluk kontrat göremez.

ula becereksizsin karaktersizsin felan tamam bir faydan oldu takima onada tamam en azindan gram saygimiz vardi sana onuda bu aciklama ile kayipettin pislik herif. illa anana sovelim mi yahu?

Geri
Üst Alt