Yasin Öztekin: "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum"

Niye kızıyorsunuz yahu bırakın gitsin ve geleceğini yaksın :devilish::devilish::devilish:
gece gece sacmalamis olabilir yalniz ama bana hos gelmedi boyle aciklama. bana kalirsa defolsun gitsin besiktasa hatta besiktaslilar icin simdiden uzuluyorum ama Vodafone Arena soyle guzel boyle guzel ne yahu 5 senedir TT Arena'da oynuyorsun ona sukur et sen.

gece gece sacmalamis olabilir yalniz ama bana hos gelmedi boyle aciklama. bana kalirsa defolsun gitsin besiktasa hatta besiktaslilar icin simdiden uzuluyorum ama Vodafone Arena soyle guzel boyle guzel ne yahu 5 senedir TT Arena'da oynuyorsun ona sukur et sen.
Ya bırak tepki göstermeyin ki iyice batsın ileride bize geri dönüş kapıları tamamen kapanır :) gün gelecek bir ekmeğe muhtaç olacak kopek...Ayrıca bekiştaşlılara üzülmek nedir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ya bırak tepki göstermeyin ki iyice batsın ileride bize geri dönüş kapıları tamamen kapanır :) gün gelecek bir ekmeğe muhtaç olacak kopek...Ayrıca bekiştaşlılara üzülmek nedir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kanser olacaklar iste uzulmek lazim birazda
mercy goster biraz.

Kalmak isteyene tepki ,gitmeye karar verene tepki . Ne yaparlarsa yapsinlar tepki goruyorlar

Ndiaye de de boyle olmustu , tomarla para kazandirdi ismi haine cikti

Kalmak isteyene tepki ,gitmeye karar verene tepki . Ne yaparlarsa yapsinlar tepki goruyorlar

Katılıyorum.
Hatta Yasin'in zam istemesini, Beşiktaş'la görüşmesini falan sonuna kadar destekliyorum. Bizle devam etme ihtimalini azaltacak her hareketini destekliyorum.

Bazı keskin yetenekleri olan bi adam Yasin, o yüzden kulübede olması avantajmış gibi geliyor ilk başta. Yerine transfer de yapmıyorsun. Ama adam mental olarak çok acayip bi barzo, bunu tonla acı tecrübeyle öğrendik. Kulübede beni oyuna al diye hocaya yalvarıp 80'de oyuna girince 3'e 1 pozisyonda şutu taca falan gidebilir, hiç şaşırmazsın. Bilirsin de trip yapmak için saçmaladığını. Böyle oyuncu düşman başına.

neden hemen kapmadılar bu bedava kardeşimizi :) bizde ki bir çok çöpü sözleşmesi bittiği boşa çıktığı halde alan yok bir de bitmeyenleri düşünün :D

fazla kızamıyorum sonuçta ekmek parası ve yer yapmaya calisiyor biz de de kalamayacağına göre

bjk'nin alacagini da sanmıyorum

Geri
Üst Alt