GSCimbom
Yasin Öztekin İçin Flaş Karar!
Alper Altun

Yasin Öztekin İçin Flaş Karar!

Alper Altun ·

Cevap
11
Okunma
786

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
yasinOztekin_poz_forma.jpg

Galatasaray Sportif AŞ'nin toplantısında kadro dışı bırakılan Yasin Öztekin'e para cezası verilmemesine karar verildi.

Adanaspor maçında oyundan alındıktan sonra sergilediği davranışlar yüzünden yönetimin süresi kadro dışı bıraktığı ama Riekerink'in "Başakşehir maçından sonra durumunu yeniden gözden geçireceğiz" dediği Yasin Öztekin'le ilgili bir sıcak gelişme daha yaşandı. Sportif AŞ'nin toplantısında sarı-kırmızılı futbolcuya para cezasına gerek olmadığına karar verildi. Bu kararda Riekerink'in "Zaten kadro dışı kalarak bir ceza verildi. Bir ikincisine gerek yok" sözlerinin etkili olduğu belirtildi.

Skorer

Sözleşmesi feshedilsindi zaten ne para cezası. İsabetli olmuş. Adam hırs mırs ayağına hem td'ümüze saygısızlık yapıyor hem de Gs armamızla Türk bayrağının olduğu formayı çıkarıp yere atıyor. Sonraki adım ne ki zaten ?

Karar dogrudur veya yanlisdir bisey demiyorum ama burdakicogu kisi yok formayi yere atti yom td saygisizlik yapti bunun aynisini sneijder yapsa bu adami savunacaklarina adim gibi eminim

Önce cezayı 1 maça indirdiler. Sonra para cezası kalktı. Yakında biz bir hata yaptık, özür dileriz Yasin bey kardeşim derlerse şaşırmayın.

Karar dogrudur veya yanlisdir bisey demiyorum ama burdakicogu kisi yok formayi yere atti yom td saygisizlik yapti bunun aynisini sneijder yapsa bu adami savunacaklarina adim gibi eminim

Yaptigi cok yanlis ,kesinlikle anlasilir yani yok, bence de zirt pirt surekli yasinin oyundan alinmasi dogru degil, nasil linnes in firca yemesi, serdar in kadro disiymis gibi goz ardi edilmesi yanlissa , onun da bu reaksiyonu yanlis

ama seve seve affedecekler , 1 mac sonra da koyacaklar, cunku aksi takdirde ellerini kollarini baglarlar ,kotu giden bir fb macinda ayni seyi daha babalardan biri yaptiginda bu emsal hatirlatilir ve ertesi gun kadro disi birakamayacaklarini bilirler

herkese aynisini yapabileceklerse yapsinlar ben desteklerim , oyuncularin bu triplerine bir reaksiyon olmasi gerekir , ama herkese esit esit esit

Sneijderi severim ve takimimiz o olmayinca oynayamiyor diye düsünenlerdenim

her ne kadar sneijderin kalitesine göre cok iyi oynamadigini düsünsemde

ama her kim ki formayi yere atar o benim gözümde biter

sneijder guzel bir ornek degil cunku su an o da sallantida ,bruma ya da muslera diyelim . cunku buradaki adalet duygusu en sevilmeyen istenmeyen katkisiz adam ile en tepedeki verimli adama ayni sekilde davranmayi gerektirir