Yasin Öztekin Savunmasını Verdi!

Emre Arslan

Cezalı
586fda0767b0aa20fc224ee4.jpg

Galatasaray’da süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu, dün sarı kırmızılı yönetime yazılı savunmasını sundu.

"Ne olur beni bir kez dinleyin"
diyerek kendisine söz hakkı verilmesini isteyen Yasin Öztekin, yazılı değil sözlü savunma verdi.

Yasin Öztekin, kadro dışı bırakılmasına neden olan Tuzlaspor maçındaki o kırmızı kart hakkında yazılı savunmasında şunları yazdı:

"Maçı kazanmak için aşırı hırslı idim. Rakip takım oyuncuları da, beni saha içinde tahrik etti. Hırsımın kurbanı oldum. Hata yaptım, özür dilerim."

Yasin Öztekin’in yazılı savunması yönetim kuruluna iletilirken tecrübeli futbolcu hakkında son kararı Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu verecek.

Yasin Öztekin, bu süre zarfında çalışmalarını U-21 takımı ile Florya Metin Oktay Tesislerinde sürdürecek.

Hürriyet

Yasin Öztekin Savunmasını Verdi!

Bu Yasin affedilirse hayatımda etmediğim kadar küfür edicem bizim çapsızlar sürüsü yönetime

Savunmaya gel,Tuzlaspor'lu oyunculardan tahrik oluyorsa zaten direkt gonderilmeli, demekki stres altında çalışamıyor. Derbi ya da Avrupa maçında adam öldürür tahrik olunca.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuna teklif varsa gönderin gitsin. Becereksiz olabilirsin, hata yapabilirsin ama yanlış yapamazsın. Takım eksikken daha da eksik bırakamazsın. Defol zeka özürlü herif.

Satın 2-3 ne veren varsa.

Tamam özrünüz kabul edilmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çapsızlar affeder. 1 saniye tutmam.

Affedecekler mecbur kimseyi getiremiyorlar.

Geri
Üst Alt