Yasin Öztekin | Sözleşme Detayları

Melih Açıkgöz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
BoP53g.jpg

Sözleşme detayları şu şekilde..

4 milyon dan 2.5 a kadar indirmisik, zaten daha dusuk paraya vermezlerdi, hayirli olsun..

Rezalet.

Bıkmadan, usanmadan aynı hatalar tekrar ediliyorsa orada çok büyük sıkıntı var demektir.

Galatasaray Galatasaraylı olmayan adamlar tarafından yönetilmektedir. Buna birisi dur demeli.

Bu sözleşme işlerine kim bakıyorsa derhal istifa etsin. Yeter artık. Yakında batacağız böyle giderse. Geçen seneye kadar 150 bin alan oyuncuya hangi akla hizmet 1 milyon üzeri para veriyoruz? Sanki 500 bin versek Yasin hayır mı diyecek?

Erayla yasine 500 er bin tl aza imza attirsan 1 m euro yapiyor bu kadar mi zor anlamak yaziklar olsun 150 bine oynuyordu bu adam

interden 3 örnek yasinden daha az kazanan.

Mauro Icardi

€900,000

Ishak Belfodil

€700,000

Yuto Nagatomo

€900,000

biz neden her futbolcuya bu kadar fazla para ödüyoruz? aklıma şu teori geldi. diğer tüm takımlardan fazla ücret veriyoruz. yabancı sınırı da kalkacak gibi durmuyor. acaba türk oyuncuların bilinç altına bir mesaj mı bu. hani diğer takımlara giderseniz 500 alırsınız, biz en aşağı 1milyon veriyoruz deyip futbolcuları yanımıza çekip bundan sonraki senelerde elimizi mi güçlendirmeye çalışıyoruz.

Yıllardır bu lafları söyleyenlerle goygoy yapıyordum ama ilk defa batabileceğimiz konusunda ciddi kaygılarım oluşmaya başladı.Büyük sıkıntı var. Başkan cahil adam değil ama transferde başka bir şeyler dönüyor çok açık yani.

ulan gokhan tore 1.4 alıyor bu adam 1m euro alıyor ne dıyeyım bılmıyorum galatasaray belesten para kazanma yerı olmus

ulan gokhan tore 1.4 alıyor bu adam 1m euro alıyor ne dıyeyım bılmıyorum galatasaray belesten para kazanma yerı olmus

Ne var, Gokhan Tore cok daha mi iyi yani bundan? Ikisi de gecen sene ayni ligde mucadele ettiler, Yasin daha cok gol atmis, daha cok asist yapmis, hem de daha kuck bir takimda.

Ne bekliyorsunuz siz anlamadim ki? 500 bin falan mi versinler?

iyi bir takimdan gelir iyi para verilir anlarim ama kayseride oyniyan bir adam ve kazandi para da ortada 500.000 euro versen kosa kosa gelir, ben cidden merak ediyorum biz hemen 1mio veriyoruz pazarliga gerek yok mi diyoruz neyin nesi? yasin oglum bak 500.000 euro iyi paradir CL maclari var belki orda oynarsin diye gaz verirsin adam kosa kosa imza atar. ya pazarlik yapmayi bilmiyoruz yada birileri cidden her transferde cebine para aktariyor

Biraz fazla. 600-700.000 euro anlaşsak kimse laf etmezdi. Hata ediyoruz biraz.

Geri
Üst Alt