Yasin Öztekin | Sözleşme Detayları

Seneye 6 milyon euroya arti yasini takasta kullanarak bir baska anadolü takimini zengin ederiz. .

Herkes parasına kafayı takmış

Bende sponored by arsenal yazayım bari.

ya bonservisine 2.5 milyon + yiğit veya engin falan versek daha karlı anlaşma olurdu çöplerden bir bahaneyle kurtulmak gerek kimse bonservis verip almaz bunları

Az evvel röportajını seyrettim , daha evvel sağ bek olarak oynamışlığı varmış ,

en iyi sol açıkta oynuyorum ama sağ açık ve forvet arkasıda oynayabiliyorum dedi ,

2011-12 deki Engin Baytar katkısının bir benzerini alacağız sanki içimde böyle his var .

ya bonservisine 2.5 milyon + yiğit veya engin falan versek daha karlı anlaşma olurdu çöplerden bir bahaneyle kurtulmak gerek kimse bonservis verip almaz bunları

Engin değil de Yiğit'i iteleyebilirdik maaşı 1 milyon liraymış 330.000 euro civarı bir şey yapıyor.

Engin de Mersin İdman Yurdu ile anlaşmış oraya gidecekmiş...

550.000 euro alıyormuş zaten Erciyes'de, sabit kur ödenmeside güzel kötü bir sözleşme değil.

engine göre avantajı disiplini ama bunun altyapı ile alakası yok zira engin ve törede almanyada yetişme ama disiplin yok adamlarda yaşı henüz 27 en azından 3 yıl katkı yapar

Muhasebe yapmayın diyen arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız ama bu sene FFP'den dolayı sıkıntı yaşadık ve seneye sorunsuz katılabilmek için bu sene epey bir kar etmemiz şartken biz neler yapyoruz. Muhasebeyi şimdi yapmayacaksak ne zaman yapacağız.

yasin ve olcan her ikiside sağ-sol kanat ve forvet arkası oynayabiliyor. sistem açısından bu avantaj. maç içerisinde heryerde kullanabiliriz. geçen sene yasin ve olcan özelliğinde hayroviç ve ontivero vardı olaya bu açıdan bakarsak gayet iyi oldu. yiğit ve sercan transferleriyle kıyaslamak mantıksız onlar kendi kulüplerinde bile hiçbişey yapmadan sırf yetenek var diye bize gelmişlerdi. yasin ve olacanın kendi kulüplerinde yaptıkları ortada. hayırlı olsun.

tamam galatasaray yönetimi istifa etsin de aziz napsın, harikiri mi? ya fikoya ne demeli.. ya ts, bi kupalarına sahip çıkamadılar. tff de kendi kendine kimyasal bomba atsın o zaman. lütfen eleştirelim ama istifa etsin felan, cık cık cık.. çok ayıp.

ya önceki başkanımıza ne demeli 80 mly $ lık stad alıyorum diye milyar milyar dolarları heba etti. etmedi mi.. etti

Sözleşme normal.

Adam 26-27 yaşında en verimli günlerinde bu parayı kazansın bir zahmet.

Performansı Engin Baytar'ın ilk sezonu gibi olur inşallah.

BlueTapa

Sözleşme ve transferlerde yolsuzluk yapılıyor. Başka açıklaması olamaz.

Sözleşme de bonservis de tr piyasasını baz alırsak gayet makul. Ama Avrupa piyasasına göre şişmiş

Artik su sozlesmeleri sabitlenmis kurdan degilde turk parasindan yapalim. Bi zahmet turk futbolcularda kendi para birimimizden maas almayi kabul etsinler. Seneye yada iki sene sonra euro 2.2 tl olursa yine bir suru zarar edicez

Aslinda 4 buyukler toplanip su sozlesmeleri tl cinsjnden yapmak icin karar almali. Yoksa boyle tutmayan transferlerden hep zarar edicez

Geri
Üst Alt