Yasin Öztekin Süresiz Kadro Dışı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray formasını kim yere atıyorsa gitsin buna Sneijder dahil herkes dahil..
Selçuk Mancini döneminde bunu yapmıştı Tugay hocaya atmıştı formasını kulüp başkanı olsam o maç bitiminde kapının önüne koyardım..
Bir işçinin baret bırakması gibi kimse ekmek yediği yere saygısızlık edemez,sen işini yaptın olmadı..
Burası dingonun ahırı değil,herkes haddini bilecek,futbolcuya dayalı düzen yüzünden kaç hocayı gönderdik biz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi birşey sorucam Yasin'in 7 numara'yı Bruma alabilir mi ?

Hayir alamaz. Sezon basinda verilen bir numarayi o sezon boyunca baska bir futbolcu kullanamiyor transfer falan olursa bile. Ayrica almasin 7 numarayi, lanetli o forma. Giyen sapitiyor. Herhalde en son Saidou iyi performans göstermisti o formayla.

Galatasaray formasını kim yere atıyorsa gitsin buna Sneijder dahil herkes dahil..
Selçuk Mancini döneminde bunu yapmıştı Tugay hocaya atmıştı formasını kulüp başkanı olsam o maç bitiminde kapının önüne koyardım..
Bir işçinin baret bırakması gibi kimse ekmek yediği yere saygısızlık edemez,sen işini yaptın olmadı..
Burası dingonun ahırı değil,herkes haddini bilecek,futbolcuya dayalı düzen yüzünden kaç hocayı gönderdik biz..

Oyle ama iste adamin 2019 a dek sozlesmesi var 3 milyon eurodan , sen adami 2014 te "kovarsan" , 5 senelik ucretini fifaya gelip hic oynamadan cebe indirir

Menajerini de al s. git bu kulupten cakma ronaldo seni gecen yil o para mevzusundan sonra seni postalayacaktık ama neyse git ptt de kimi calimlayacaksan calimla. Bize beyni olan bi kanat oyuncusu lazim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk formayı ne tugay a atı nede yere. Onun yaptığı da kaptan olarak çok yanlış ama normal teslim ederek tugaya saygısızlık yapmadı bence formaya. Onun saygısızlığı orda kaptanlık seviyesine ve takıma. Selçuk'u bundan dolayı o andan sonra kadro dışı bırakıp derhal satardım

Su olaydan sonra Sinan artık adam akilli oynayip formayi birakmamali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reus-Yasin takasi makuldur. Ancak Dortmund 4m +Reus'u vermelidir. Ronaldo nerde Reus nerde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt