Yasin Öztekin Zammı Ateşe Attı!

yasine zamma sonuna kadar HAYIR ! Fakat

yasin 1,1 milyon , selcuk 3,5 milyon , mac baslariyla fark daha da aciliyor

yani selcuk esittir yasin carpi 3 veya 4 .. performanslarinda boyle bir fark var mi

Selçukun maaş çoksa indirmelisin yasininkini artırıp dengeleme olmaz.

oyuncu kabul etmiyor ibrahim ne anlatiyorsun ? sozlesmesi var 2019 a dek garanti ucretli , ister tut ister kov, bu parayi alacak adam

indirme denen islemi nasil yapacagini anlat oyuncu rizasi olmadan , hemen seni klupte ise alsinlar ,cunku sana 10 bin hatta 100 bin maas verirler ama bulacagin yontemle milyon eurolar kar edilir

yeter ki yolunu bul (hukuken)

oyuncu kabul etmiyor ibrahim ne anlatiyorsun ? sozlesmesi var 2019 a dek garanti ucretli , ister tut ister kov, bu parayi alacak adam

indirme denen islemi nasil yapacagini anlat oyuncu rizasi olmadan , hemen seni klupte ise alsinlar ,cunku sana 10 bin hatta 100 bin maas verirler ama bulacagin yontemle milyon eurolar kar edilir

yeter ki yolunu bul (hukuken)

Ya seve seve ya ... bugüne kadar yedikleri yeter takımın hali ortada.gitsinler çine , katara burak nasıl gönderildiyse selçukta öyle gönderilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ona teklif vardi ve kendi kabul ettigi icin gitti ... eger ben ulkemde kalmak istiyorum deseydi burak da 2019 a dek burdaydi , imza var , o imzadan ancak kendi rizasi ile vazgecebilir

bu yuzden su gonderilsin atilsin postalansin muhabbetleri cok ici bos kaliyor ... yonetim de gondermek istese bile oyuncu rizasi olmadan yapilabilecek bir aksiyon yok

Ego man haklı ama asıl detayı vermekten kaçıyor belkide çekincesi var bilemicem bu adamlarla selçukla muslerayla(hakediyor ama 3.7 garanti çok fazla) burakla umutla devasa kontratları yapan ünal aysaldır parayı har vurup harman savurduğu için şimdi pinti bir hıyarı başımıza başkan yaptılar dursunun gelmesinde en büyük nedenlerden biride ünalın terim sonrası şirazesinin kayması ve parayı har vurup savurmasıdır yani herşey iyiyken ünal kaçıp dursunu getirmediler başımıza bunu idrak etmek zor olmamalı...

bu detayi bilakis verip , tariktan girip selcuk un sozlesmesinden cikan en net adam benim yahu , neden kacinayim , zaten mali anlamda klubu iyice dibe bastiran aysaldir ,bas bas bagiriyorum bunu

ama polat gibi 2011 kadrosundaki gibi takim kurunca da siz taraftarlar rahat birakmiyorsunuz yonetimleri (seni sahsen tenzih ediyorum)

iki tercih var, yatirim yapip karsiligini almayi ummak (cunku garantisi yok , fenerin bu senesi gibi) , alsan bile harcadigin olcude kazanamiyorsun , hep gider geliri geciyor

ya da yatirim yapmamak ,gelirlerin de dusmesine razi olmak . 2006 daki gibi basarinin gelmesini ummak , ki gene olmayabilir

klubun 500 milyon dolar aciklanan borcu ve ek olarak sozlesmeye bagli taahhudu var , yani gelecek senelerin bilancolarinda gorulecek borclar da var ayrica.

Feda diye bişey var yapmıyosa çine gidebilir ne oldu zama gelince bişey yok , indirime gelince olmaz diyorsun işte dursunda senin gibi düşünüyo ondan bu haldeyiz.

Ya işyeri örneklerinin futbolla hiçbir alakası yok,işyerinde dönen paralar anca geçimine yetiyor,3-5 bin liralar.Bu herifler binlerce Euro'lar,milyonlarca Euro'lar alıyor.Bir de Euro kuruyla çarp,3 kattan bile fazla TL oluyor yani.Profesyonellik diye bir şey olsa da bu işin etiği de var.Sözleşme olarak hak etseler de şu takımda hiçbir futbolcunun aldığı para etik olarak hak edilmiş değil bence,Poldi'sinden Muslera'sından tut Selçuk'una kadar herkes FEDA demeli.Ha bana kalsa Selçuk melçuk postalanmalı ama gitmeyeceklerine göre FEDA demeliler en azından.

demeyeceklerine gore ? imzayi atmayacaktin o zaman der sneijderi de selcuk u da .. o zaman imzayi atarken CL katilimina , sampiyonluga primler koyarsin 750 bin euro 1 bucuk milyon euro

Sen bunlari yapmaz da her kosulda bu parayi garanti edersen , o da o surede bu parayi alir

isci ,calisan ornegini rakamlar uzerinden vermedim , sozlesmeler hukuki koruma altinda ,ustune ustluk federasyon ozerk yapiya sahip oldugu icin , oyunculara odeme yapmadigin takdirde ister tff ister uefa dan bu parayi aninda tahsil ederler

demeyeceklerine gore ? imzayi atmayacaktin o zaman der sneijderi de selcuk u da .. o zaman imzayi atarken CL katilimina , sampiyonluga primler koyarsin 750 bin euro 1 bucuk milyon euro

Sen bunlari yapmaz da her kosulda bu parayi garanti edersen , o da o surede bu parayi alir

isci ,calisan ornegini rakamlar uzerinden vermedim , sozlesmeler hukuki koruma altinda ,ustune ustluk federasyon ozerk yapiya sahip oldugu icin , oyunculara odeme yapmadigin takdirde ister tff ister uefa dan bu parayi aninda tahsil ederler

Sen tamamen resmi şeylerden bahsediyorsun,bu işin etiği de var dediğim gibi.Sneijder ve Muslera gibi topçuların da karaktersiz topçular olduğunu düşünmüyorum ayrıca,yönetim uygun bir dille ifade ederse ücretlerini aşağı çekeceklerine de inanıyorum.Diğerlerinden kabul etmeyenler çıkacaktır,onlara da yıldırma politikası uygulayacaksın.

Sneijderin kariyeri belli.Karşılaştırmalar çok hatalı burada yapılan.
Sneijder dünyanın en iyi 3-5 oyuncusu arasındaydı düne kadar.Yasinle fln karşılaştırmak komik oluyor.

hic bir oyuncu bu olaya tamam demez , cunku bu cepteki parayi cope atmak demektir , burada anlamadiginiz sey su , herkesin hayat standardi farkli , 100 lira geliri olan simitci icin 10 lira dusus neyse , 10 milyon euro kazanan adamin indirim yapmasini istedigin 1 milyon euro da odur

simitcinin derdi 1 ekmek daha alir miyim ise , o da aston martin arabadan baydiginda lamborgini icin param yetiyor mudur

bunu sorgulayamazsin , herkesin yasami baska , tiger woods da senede 100 milyon euro kazaniyorsa onun da standardi ona goredir

peki klupler o zaman ne yapacak ? ilk imzayi dikkatli atacaksin , mesela hamit .. birak kotu oynamayi , adam oynamiyor bile ... ama 4 senedir kurusu kurusuna aldi parasini

herkes icin her para degerlidir , mancini nin duty free alma ihtiyaci mi var , ama aldi

Mancini, KDV’yi iade etmek zorunda

hic bir oyuncu bu olaya tamam demez , cunku bu cepteki parayi cope atmak demektir , burada anlamadiginiz sey su , herkesin hayat standardi farkli , 100 lira geliri olan simitci icin 10 lira dusus neyse , 10 milyon euro kazanan adamin indirim yapmasini istedigin 1 milyon euro da odur

simitcinin derdi 1 ekmek daha alir miyim ise , o da aston martin arabadan baydiginda lamborgini icin param yetiyor mudur

bunu sorgulayamazsin , herkesin yasami baska , tiger woods da senede 100 milyon euro kazaniyorsa onun da standardi ona goredir

peki klupler o zaman ne yapacak ? ilk imzayi dikkatli atacaksin , mesela hamit .. birak kotu oynamayi , adam oynamiyor bile ... ama 4 senedir kurusu kurusuna aldi parasini

herkes icin her para degerlidir , mancini nin duty free alma ihtiyaci mi var , ama aldi

Mancini, KDV’yi iade etmek zorunda

Ya bu da geçerli bir argüman değil,elbette onların gideri hayat standardı yüksek ama bahsedilen oran kesinlikle işçilerin memurlarınki gibi geçim seviyesinde değil ki,bunların aldığı maç başı primi falan da eklersen dediğim kesinleşiyor.

Beşiktaş nasıl kabul ettirdi ise sen de yapacaksın aynısını.

Dursun feda yapmıcaz demiyormuydu nasıl olacak bu işler

sarpercim ,bjk deki oyuncular sozlesme sureleri bittiginde yenilenme yapilmadigi takdirde henuz kendilerini ispatlamis olmadiklarindan yok olup gitme riski yerine 20-30% indirdiler ucretlerini

bizde hem rakamlar yuksek , hem sozlesmelerin kalan sureleri uzun hem de oyuncularin bu parayi baska yerde bulma sansi yok .. bjk deki fedacilar bjk icin bunu yapmadilar , cogu bjk li bile degildir onlarin , genc genc cocuklar , uzun sozlesme aldilar , karsiliginda klube odeme kolayligi sagladilar

selcuk neden yapsin bunu ? adamin 3 sene kontrati var ve 3,5 tan sozlesmesi var , 10 milyon eurodan fazla garantisi var cepte , bunu daha iyi bir teklif gelmedikce (buraktaki gibi) kesinlikle vermez

kimse vermez . cunku iyi oynayinca hak edecegi bir para degil bu , zaten hali hazirda kazanmis oldugu , garanti bir para

1.1 çok bile

takımda maaşlarda dengesizlik var yalnız bu hususta sneijderi falan baz almak yanlış

fakat tarık , cenk gibileri 1 milyon alırsa yasin haketmese de kendi açısından haklı gözükür zam isteme konusunda

hiçbir katkı vermeyen oyunculara milyonlar ödemeye son vermemiz lazım diyeceğim de

o kontratlarından vazgeçmeleri için nasıl ikna edeceğiz, kara kara düşündürür adamı

Son düzenleme:
Bu isin tek bir cozumu var, zaman alacak bir cozum ama tek yol o , kimsenin ama kimsenin sozlesmesini yenilememek , bu yol oldugu surece herkes bilecek ki bu param garanti ama sonram garanti degil

Bu durumda kotu oyunu da goz onunde bulunduracaksin , cunku oyuncu "sen bilirsin arkadas ,istemiyorsan oynatma" diyecek , o mantikta oynayacak

Uzun sozlesme ve yuksek ucret alanin degil verenin kabahatidir

sarpercim ,bjk deki oyuncular sozlesme sureleri bittiginde yenilenme yapilmadigi takdirde henuz kendilerini ispatlamis olmadiklarindan yok olup gitme riski yerine 20-30% indirdiler ucretlerini

bizde hem rakamlar yuksek , hem sozlesmelerin kalan sureleri uzun hem de oyuncularin bu parayi baska yerde bulma sansi yok .. bjk deki fedacilar bjk icin bunu yapmadilar , cogu bjk li bile degildir onlarin , genc genc cocuklar , uzun sozlesme aldilar , karsiliginda klube odeme kolayligi sagladilar

selcuk neden yapsin bunu ? adamin 3 sene kontrati var ve 3,5 tan sozlesmesi var , 10 milyon eurodan fazla garantisi var cepte , bunu daha iyi bir teklif gelmedikce (buraktaki gibi) kesinlikle vermez

kimse vermez . cunku iyi oynayinca hak edecegi bir para degil bu , zaten hali hazirda kazanmis oldugu , garanti bir para

Hakan Şükür,Hasan Şaş,Ümit Karan vb. neden yaptı zamanında,doğuştan Galatasaraylı mıydı bunlar?İsteseler başka takımlarda da oynarlardı.

Sen büyük kulüpsen karar mercii sensin,futbolcular değil.Aysal zamanında bir halt yedi bol keseden dağıttı,ee ne olacak yani 2019'a kadar bu devran böyle mi gidecek?Kulübün menfaatleri önemli,el atacaksın düzelteceksin bu meseleyi.Herkes kabul eder demiyorum dikkat edersen,her şeyde olduğu gibi bunda da yan çizenler olacaktır,onlara da yıldırma politikası uygulayacaksın gerekirse kadro dışı bırakacaksın,A2'ye göndereceksin yemek vermeyeceksin tesiste gerekirse.

Geri
Üst Alt