# Yasin Pehlivan

Cevap: # Yasin Pehlivan

Renktaş sagol...

İsmini vermedikleri kişi gelirse yabancıya gerek olmaya bilir orta sahaya diyor :D

Acaba kim ?

Hamit gelirse harika olur ama hamit kariyerimi avrupada sürdürecem felan diyordu :D

Türkiye'de avrupadır. Bizde Avrupa ligine katılıyoruz Asya ligine değil. :tiphat:

Yasin iyidir, beğenirim ama herşeyi de abartmayın hemen, Pirlo da nerden çıktı? :D

Bahsedilen oyuncu Gökhan İnler gibi duruyor ama çok fazla umutlanmayın derim.

Girişim vardır, doğrudur da pek sonuç elde edebileceğimizi düşünmüyorum girişimden.

Görevini yapsin yeter bana. Asker olsun, görev adami olsun. Tek basina mac kazandirmasini beklemiyoruz zaten Yasin´den:)

Yasin hakkinda:

Aslinda ben ikisini de birbirine cok benzetiyorum. Oyun stili olarak.

Yasin daha agresif bir futbolcu Mehmete bakarak. Cok mücadele eden biri.

Yasin iyi bi kesici. Teknigi cok üst düzey degil, ama Mehmete göre daha iyi.

Pas konusunda ayni Mehmet gibi garanti oynayan bi adam. Ama Mehmet gibi 3-5 saniye sürmüyo önündeki adama pas verene kadar.

Daha hizli o konuda smiley_emoticons_megagrin.gif

Yani beklentileriniz fazla olmasin. Öyle bi Gökhan Inler degil, ama cok istekli ve caliskan bi futbolcu. Gelisime acik bi futbolcu.

Ayhanin,Barisin,Sarpin oynadigi takimda rahatlikla orta saha da oynar.

Scoutgsden bi arkadas yazmis...

üstteki analiz iyi yapılmış hatta şunu da söyleyebilirim gökhanı alsak elanonun bu formuyla sahaya çıkmasına gerek yok 10 kişi oynasak hem elanonun hemde sarpın görevini fazlasıyla yerine getirir sancheze 60 70 m ayağa koşu yoluna pas atıyor tekniği çok iyi ....yasinse çok ısıran bir yapıya sahip ve çok hırslı ve mücadeleci...

Şu scoutgs,fos-sa gibi sitelerde bir ton duyumcu var,birkaçtanesi bizim foruma transfer etsek yada kendi duyumcularımızı yaratsak:lol: biraz gündeme otursak üye sayımız artsada renktaşlarımızın buranın varlığından haberi olsa.

Şu scoutgs,fos-sa gibi sitelerde bir ton duyumcu var,birkaçtanesi bizim foruma transfer etsek yada kendi duyumcularımızı yaratsak:lol: biraz gündeme otursak üye sayımız artsada renktaşlarımızın buranın varlığından haberi olsa.

Bizim forumdada duyumcular var ama hiç birinin daha amortisi bile yok :asd:

Eğer gerçekten doğruysa bu yılki ilk adam akıllı transferimiz.Tabi Veli Kavlak'ta öyle.Diğerlerinin ne oynayacağı belli olmaz,ama bu iki isim Barış Özbek*10'dur onu söyleyebilirim.

Yasin; Veli; Batdal; Musa; Ali T.; Çağlar; Emre Çolak.....Bunlar inşaallah bizim önümüzdeki sezonda oynayacak banko isimlerimiz olur.Ancak yine de bu takımın harmanlanması uzun zaman alabilir.Dolayısıyla bunlar uzun vadede yapılacak;yapılması gereken transferler.Hemen verim alamayabiliriz.Rijkaard'ın fazla kredisinin kaldığını sanmıyorum..Eğer önümüzdeki sezonda sounç hüsran olursa hemen gönderirler; bakmazlar altyapıdan oyuncu çıkardığına; gençleri Galatasaray'a monte ettiğine.Keşke bir iki tane de direkt maç kazandırabilecek oyuncuların bahsi geçseydi..

Suan Avrupa'da faal oynayan her Turk kokenli topcunun bir yerden Galatasaray'a sempatisi vardir, Galatasary'i tutsada tutmasada, ki cogu bunlarin %99.5'i zaten Galatasarayli. Zira cocukluk yillari Galatasary'in cogunun ailelerinin ezildigi Avrupa'ya hukmettigi zamanlara denk geldi. Bu anlatilamaz birseydir.

gelsin bu oyuncu hiç tanımıyorum ama mustafa sarp ve barışdan kesin iyidir onun için gelsin.........

Geri
Üst Alt