yaşlandığını anlamak

Ne yazık ki yaşlanmaya bir çare yok belki öyle hissettirmiyor ama günler ve zaman geçip gidiyor yaşlanmanın tek güzel yanı güzel anılar biriktirmek UEFA dönemini gördük bu da değerliydi.

Son düzenleme:
Ben yeni yetme şarkıcıların ve oyuncuların hiçbirini tanımıyorum, ordan anliyorum

Ben şimdi kapadokyadayım. Arkadaşlarımızla geldik. Arkadaş sordu en son ne zaman geldin dedi. 13 yaşındaydım dedim. Oha 32 sene mi olmuş dedi

Abi 41-42 oldun mu, bi de spor falan yoksa, yeme içme bolsa hızlı şekilde yokuş aşağı gidersin benim gibi. He sporunu yaparsan dikkatli beslenirsen sıkıntı yok

7 Nisan'da 46 bitti ama cok sukur spor ve beslenme sayesinde gostermedigimi soylerler. Gercekten ne yedigimiz ve hareket onemli hos eşim de oyle olmasa kesin salardim bende.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bravo bu post sayesinde gözü başlığa 1 saniye denk gelen herkes o ağır duyguyu yaşadı...

@Emre Altun gelip gidip dalga geçer şimdi burda "ihtiyarlar" diye

onedio'nun abuk sabuk testlerini çözerken artık 20'li yaşları seçemediğimde gelmişti o aydınlanma. Bi de sürekli homurdanıır olmuştum.
Hoşgeldin

2003'lü hatta 2004'lü bebelerin evlendiğini gördüğümde anlık polisi arama hissi sonra gelen hafif serinlik...

Geri
Üst Alt