yaşlandığını anlamak

Bi on yıl önceki üniye giderkenki heyecanıma bakıyorum bir de her sabah işe kalkarken ki ruh halime. Daha otuz olmadık ama yaslandik

Ben de en önemli bir belirtisi de evden dışarı çıkma isteğinin bitmesi oldu. Disardayken de biran önce eve gidip çayımı alıp ayaklarımı uzatıp yatmayi düşlemek

Lan tam da konuya girip Onur kendinin yaşını ufak göstermeye çalışmıştır dedim :D Geleneksel olarak bu konudaki cevabımı vereyim kendisine :D Küçül de cebime gir hıyar herif :D

Ben de en önemli bir belirtisi de evden dışarı çıkma isteğinin bitmesi oldu. Disardayken de biran önce eve gidip çayımı alıp ayaklarımı uzatıp yatmayi düşlemek
Gece dörtten evvel uyumazdim forumda falan konu aciyordum hatta uyuyamadigim için. Şimdi saat 10dan sonra ayakta kaldığını hatırlamıyorum

Bu arada yaşın 1 önemi yok gerekli sporu yaptığında.Bizim 1 komşu abi var 60 yaşında bisikletle ilçe ilçe geziyo dağlara falan filan kamp yapmaya gidiyolar.Fizik olaraktta gayet fit 1'i.Oğlunu bilek güreşinde falan filan da yeniyo :D Bizde dalga geçiyoz oğluyla yav :D

Yaşlanmak sıkıntı degil de evlilik baskısının artması sıkıntı

Her gün ne zaman evleneceksin diye soruyor millet

En son aynı dertten muzdarip bi kız bulup 6 ay evli kalıp boşanma anlaşması yapacagim gibi duruyor

Bir de yaşım 29

35’e geldigimde ne olur düsünemiyorum

En son aynı dertten muzdarip bi kız bulup 6 ay evli kalıp boşanma anlaşması yapacagim gibi duruyor

Bir de yaşım 29

40a varmadan evlenirsin iste

i441467_antalya1.jpg

ij53w7z.png

cocukken sevmedigim yemeklerin en sevdigim yemekler oldugu an

Bir de yaşım 29

29 mu ben niye seni hep 36 diye kurdum kafamda

Bir de yaşım 29

Evlenince daha çabuk yaslaniyorsun boşver

Ayrıca artık gec evlilik moda 35 e kadar yolu var

Dunyaya kazik cakacak halimiz yok. Tabiki yaslaniyoruz ve bunu kabullenmeliyiz

Oglan 10 yasina girince anladim yaşlandigi.... şaka lan şaka

Kendimi hic yaşli hissetmiyorum

30 yasinda ilk defa marsmelov denedim.

Ayın 22 sinde 25. yaşım da bitiyor ben de yaşlandığımı hissediyorum

Geri
Üst Alt