Yassine Benzia, Fenerbahçe'de

Belhanda'dan daha iyiydi bence fenerde değil bizde olsa Yıldız olurdu.

Zajc'ı aldılar normal.

Kaç yabancıları oldu.

Kameni,Skrtel, Dirar, Isla,Roman, Jailson, Eljif, Moses, Slimani, Zajc, Ayew, Valbuena,Soldado, Frey 14 ediyor.

Bu adamın Fener’de iyi maç oynadığı yok yav belhandayı gömecem diye de elin tükürüğünü beğenmeyin

Circus topcusu o da
top ayagina 50 kere gelecek ki 1-2sinde muhim bisey yapsin
Inefektif ciliz bi herif

Belhanda da 50 kere topla bulusup 1-2'sinde etkili bir sey anca yapiyor.

Ayrica benim hatirladigim bizimki yerde surunurken Valbuena Jailson'a asist yapmakla mesgul idi.Belhanda'nin Kadikoy'de boyle bir performansi olur mu acaba?

belhanda çöpbahçede olsa ağzını burnunu kırıp eline verirlerdi neyin tatavasını yapıyorsunuz ? 2si de çöpoğlu çöp işte ..Ayrıca benzia ilk geldiğinde baya yırtınıyordu birşeyler yapmak için gitgide çöpbahçedekilere uyup çöp oldu..

Rıdvan 15 dk izleyip yarım saat övmüştü bu arkadaşı ilk maçında. Allahtan objektif davranıyor.

Kadroya almadıkları oyunculara hayvan gibi paralar ödediklerine odaklanınız.

Belhanda da 50 kere topla bulusup 1-2'sinde etkili bir sey anca yapiyor.

Ayrica benim hatirladigim bizimki yerde surunurken Valbuena Jailson'a asist yapmakla mesgul idi.Belhanda'nin Kadikoy'de boyle bir performansi olur mu acaba?

belhandayla niye kiyasladin ki
valbuenanin ortada oynadigini gormedim zaten oynayamaz da top rakipteyken yuruyerek
orn. gecen sene kadikoyde 0-0 biten macta tolganin kacirdigi pozisyonda fbde pas hatasi yapan zat ve bizden ortada pres yapip top kaybini saglayan ve bizi kontraya cikaran zati dikkatle takip edelim. ilki buyucu valbuena digeri cop belhanda. dk 90 bu arada

Geri
Üst Alt