Yavru Kediyi Tekmeleyerek Öldürdü

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
[media]https://www.youtube.com/watch?v=nAKyw89cFdo[/media]

Bu kadını kesin bulmam lazım..

Kadin mi erkek mi belli degil ama sapik oldugu belli, bunu baglayacan yaptigi seyin aynisini ona karsi uygulayacan, ne beyinsiz hayvanlar var bu dunyada..

Insallah yakin zamanda basina buyuk bir bela alir veya geberip gider..

Senin içtiğin suya, yediğin ekmeğe, tükettiğin havaya acırım. Şerefsiz

Erkek bu kadın falan değil. Alkollü bide büyük ihtimalle hareketlerinden anlaşıldığı kadarıyla. Allah belasını versin.

Bi tane şerefsizin teki de köpeğini yumrukluyordu, sonra herifi bulup ağzını gözünü dağıttılar. Böyle puştlara aynı muameleyi göstereceksin.

Bu şerefsizin ağzı burnu kanlar içinde halini görmeyi o kadar çok istiyorum ki.

Umarım bu organizmanın ağzını yüzünü bir güzel dağıtıp, kolunu bacağını eline verirler.!

Sarhoş heralde ya yürürken sağa sola yalpalıyor. Yazık, anneleri de yavrularını kurtarmak için adamın üstüne gidiyor.

@Muhammed Mutlu Başkan sana 2 mesaj attım , gelmedi mi?

Ya şöyle videolar yüklemeyin valla içim bir tuhaf oluyor ..

Not : Hayvanları zevk için öldüren , işkence edene hapis değil idam cezası verilmeli .

Insanlik sucu isleyen - canavarca his ile her hangi bir canliya zarar verenlere iskence ile infaz verilmelidir .

Bazı insanlar,hayvanlardan daha aşşağı seviyede.Örnek videoda ki kansız şerefsiz.

En iyisi bakmayin video a, pisman oldum icim sizladi.. Kotu bir dunyada yasiyoruz gercekten. Her gun aci hergun olum.

bu bakteriyi taniyanlardan talebim insan vücudundaki kemik sayisinin üc kati kadar kemiklerini kirmak

Geri
Üst Alt