''Yaya ancak bir şartla kalabilir''

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
yayaagent.jpg

Manchester City'de Yaya Toure krizi bitmek bilmiyor! Oyuncunun menajeri Dimitri Seluk yeni yaptığı açıklamada oyuncunun ileride futbolu bıraktığında Manchester City'de sportif direktörlük gibi bir görev alacağının garantisi verilirse Yaya Toure'nin kulüpte kalabileceğini söyledi. Dimitri Seluk ayrıca konu hakkında Real Madrid'deki Zidane örneğini gösterdi. Dimitri, Yaya'nın sorunun para olmadığını, kulüpten daha fazla saygı beklediğini de ekledi.

GSC Haber

Kaynak: BBC Sport

Icip icip roportaj mi veriyor bunlar ne lan bu 10 yasinda cocuk tripleri. Oyle garanti mi verilir.

$

4 yil sonra Sportif Direktorluk garantisi istiyor, 10 yil sonra da kulubun yarisini ister bu gidisle..

Iyi vallah..:DD

Biz oyle bir garantiyi verebiliriz bence..

Tamam la Yaya dert ettiğine bak

biz sana garanti veriyoruz

futbolu bıraktığında bizde sportif kadroda yerin hazır

hadi gel canısı...

bu nedir bana burda daral geldi allah city'lilere sabır versin

City başkanı olsam satarim gitsin. Milyar dolarlik adamlar cocuk mu eglendirecek.

Yaya Toure ne olursa olsun kalmalı. Inıesta'dan sonra dünyanın en iyi orta saha oyuncusu bence. Takımdan gidecek olursa City inanılmaz bir güç kaybeder.

Bize gel Yaya her doğum gününde düğün bile yaparız sana Çırağan Kempiski'lerde, Boğaz'da, Ada'da . :D

İstediğin görev olsun presidente danışmanı bile yaparız.

Gel sen gel mübarek adam bırak bu City'i.

Yaya falan demedin cnm. :D Aguero'yla ilgili bir haber yok.

simdi dusunuyorumda diyelim milyoner yakisikli bi topcuyum ulan ne isim var benim allahin ingilteresinin irkci bi köyunde barcaya reala chelseaye gse gider hayatimi yasarim ustunede paraya para kupaya kupa demem yaeni

yaya ya hak veriyorum aguero'da gitmek isteyecektir

Yaya gitsin bence spor yapmış olur hem.

simdi dusunuyorumda diyelim milyoner yakisikli bi topcuyum ulan ne isim var benim allahin ingilteresinin irkci bi köyunde barcaya reala chelseaye gse gider hayatimi yasarim ustunede paraya para kupaya kupa demem yaeni

yaya ya hak veriyorum aguero'da gitmek isteyecektir

Manchester çok sıkıcı şehir diyor herkes, olabilir ama City'deki parayı da kimde bulacaklar? Tabi PSG'yi ayrı tutuyorum, bu konuda cazip. Bekleyelim görelim.

Bir delinin tecavüzüne mi uğradı, içine cin mi girdi veya buna benzer talihsiz bir olay mı yaşadı diye şüphelerim var, bu açıklamalar normal bir insanın yapacağı açıklamalar değil.

Geri
Üst Alt