Yaya Toure Kafa Karıştırmaya Devam Ediyor

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Fildişili oyuncunun akıbeti artık bir haber serisi haline geldi. Daha önce adı PSG ile anılan ve Fransız kulübüne yeşil ışık yaktığı yazılan Yaya Toure bu haberleri yalanladı.

Liverpool-v-Manchester-City.jpg

Milli takımla Dünya Kupası’na odaklanan ve sadece turnuvayı düşündüğünü söyleyen başarılı oyuncu transfer iddialarını yalanladı. Yaya Toure Etihad’dan ayrılmayı düşünmediğini, özellikle de PSG ile adının anılmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Toure, Fransa şampiyonunun kadrosuna olmanın ve o formayı giymenin büyük bir onur olduğu konusunda fikirlerini değiştirmezken işin bu noktaya gelmesinde basının payı olduğunu savunuyor.

Yaya Toure; “şu anda planlanmış birşey yok, herşey olabilir ancak ben kulübümde kalmaktan dolayı mutluyum. Yazılanlar beni rahatsız ediyor.” dedi.

Yaya Toure “takımım beni bekliyor” diyerek sorulardan da kaçtı ve daha fazla bu konu üzerinde konuşmadı. Oldukça dalgalı giden bir hikaye ve turnuvadan sonra çok farklı şeyler görebiliriz.

Premier Lig Türkiye

mehmet man city 2.ligdeyken kac yasindaydin

Bence bu dunyada 2 tane Yaya Toure olabilir, biri baska konusuyor digeri baska konusuyor ..

Ne Silva ne Agüero. Takımın yarısı resmen bu adam. Giderse bir daha şampiyonluk görebileceklerini sanmıyorum. Çünkü City'de ki oyuncular kenetlenerek oynamıyor. Bu yüzden kalan oyuncular ne kadar iyi olsada Yaya Toure gibi bir süperstar eksikliğinde en fazla "keyif veren takım" olurlar. Şu kaliteye rağmen ıkınarak geçtiler Liverpool'u. Liverpool'da ki azimle istekle oynamıyorlar. Tabi ki zorla da olsa bu sene türeyen çakma liverpoolcuları inlerine çekilmelerini sağladıkları için minnettarız.

Not: Sheikh Monsour'dan sonra City'e sempatim başladı.

Geri
Üst Alt