yayın havuzundan çıkma fikri

Önce adam gibi bir TV kanalımız olması gerekiyor.Bunu bir başaralım medya gurubu bu işe el atmalı.Öyle platformlardan değil tencere tava takanlar bile izleyebilmeli.
Heryerde GS TV açık olmalı.Bunu bir yapalım gerisini sonra konuşalım.Yıllardır olmayan 1.husus bu husus.3 kişi izlesin para gelsin diye yıllarca Digitürkten çıkmadı sonra kar edemiyoruz diye kapatıldı.Sen her eve bedava GS yi götür .Reklamın kralını al .10 katı para kazanırdın.Bunu bile düşünemediler yıllar yılı.

Bu olay zaten imkansız bence boşuna yatırıma bile gerek yok.

Reklam gelirleri (Stadyum LED vs gibi çözümler ile zaten yapılıyor)
Sponsorluk gelirleri (Uluslararası büyük ölçekli)

arttırılmalı.

Forma göğüs ana sponsoru atıyorum 25 Milyon Euro'dan 5+5 yıllık olsa. Diğerleri de mecburen yükselecek.

Şu an 10 Milyon Euro civarına geldik bunu nasıl 2 ye katlarız 1-2 yıl içinde o düşünülmeli.

CL'de başarı, etki yaratan futbol, yerelde dominasyon oldukça hayal değil.

Buna göre hareket edersek yarın öbür gün farklı gözle bakmaya başlarlar.

Hala o noktada değiliz bence.

GSli 1.5 milyon dekoder alacak, sekiztasli 300 bin, TSli 100 bin ve hemen hemen ayni gelirlere sahip olacak. Hadi oradan be! Hakkım haram zıkkım olsun.

Bu olay zaten imkansız bence boşuna yatırıma bile gerek yok.

Reklam gelirleri (Stadyum LED vs gibi çözümler ile zaten yapılıyor)
Sponsorluk gelirleri (Uluslararası büyük ölçekli)

arttırılmalı.

Forma göğüs ana sponsoru atıyorum 25 Milyon Euro'dan 5+5 yıllık olsa. Diğerleri de mecburen yükselecek.

Şu an 10 Milyon Euro civarına geldik bunu nasıl 2 ye katlarız 1-2 yıl içinde o düşünülmeli.

CL'de başarı, etki yaratan futbol, yerelde dominasyon oldukça hayal değil.

Buna göre hareket edersek yarın öbür gün farklı gözle bakmaya başlarlar.

Hala o noktada değiliz bence.
Doğru söze ne denir. Ama GS TV olayında hemfikiriz değil mi??

Yayın havuzundan çıkmak,
Kabloları kesmek,
Ligden çekilmek

Bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama hatırlayamadım :asd:

doruk ibne olur ama fenerli olmaz renktaş
Abi feneri tutmak bir hastalık, ve hastalık olunca bişey diyemezsin.

Covid zamanı "sükseler ben covid olmam" dedin mi mesela? Dorugunki de o hesap. Cuzzam gibi antudan kapmis olabilir. İstirahat ve bol güneş tavsiye ediyorum.

Geri
Üst Alt