Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayıncılık işi sadece ihaleye gireyim ile olmuyor nasıl ki Acun bile Avrupa maçları için TV alt yapısının olmadığından bahsediyorsa aynı şekilde Saran'da da bu imkan yoktur kameralar, ekipmanlar, stüdyolar, çalışanlar tonla şey gerekiyor.

Beinsports ülkeye Digitürk'ü satın alarak girdi 1 milyar dolara yakın paraya satın aldılar hazır bir sistemin üzerine gelip üstüne para harcayıp geliştirdiler. Bu işler o kadar basit değil Saran teklif verdi alıyorum diyecek alt yapısı yoktur.

Bein Sports 120-130 m veriyorsa 150 m için yem atılıyordur kabul ederse eder etmezse bile bir noktaya kadar çıkar 140 civarına biter.
Bein’in kullandığı ekipmanlar bile Saran’ındı yav ne alt yapısı

Sonra Bein kiraları ödemeyince Saran vermedi o günden sonra koptu araları.

Saran Medya'yı isteyen 28 renktaşımızın sebebi nedir.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş yayın havuzundan çıkacak mı?" sorusuna yanıt veren Vardar, "Hasan Arat önderliğinde iletişim anlamında önemli bir oluşum içindeyiz. Beşiktaş sevdası yönünde herkes katkı sağlamaya çalışıyor. İletişim gücüyle beraber Türk futboluna katkı sağlayacak yönetim yapımız var. Kulüpler Birliği ile beraber yayın ihalesi konusunda görüşmeler devam ediyor. Hasan Arat her şeyi düşünüyor. Futbol kalitesini yükseltmeliyiz. Yayın ihalesinde 5 sene önce ile bugün arasında büyük bir değer farkı var" dedi.

Soruya gel

Saran alacağına flash tv den yayınlansın latif doğan sunsun maçları kabulüm.

"Fenerbahçe ve Beşiktaş yayın havuzundan çıkacak mı?" sorusuna yanıt veren Vardar, "Hasan Arat önderliğinde iletişim anlamında önemli bir oluşum içindeyiz. Beşiktaş sevdası yönünde herkes katkı sağlamaya çalışıyor. İletişim gücüyle beraber Türk futboluna katkı sağlayacak yönetim yapımız var. Kulüpler Birliği ile beraber yayın ihalesi konusunda görüşmeler devam ediyor. Hasan Arat her şeyi düşünüyor. Futbol kalitesini yükseltmeliyiz. Yayın ihalesinde 5 sene önce ile bugün arasında büyük bir değer farkı var" dedi.

Soruya gel
Passoligle ilk saniyeden anlaşan adamlar

Zaten şikeciler Kulüpler Birliği'nden TFF'ye, MHK'dan PFDK'ya, Tahkim'den ufak Anadolu kulüplerine her yere sirayet etmişken havuzdan çıkmak yegane gündemimiz olmalıdır

Erden Timur'un sezon başında Kemerburgaz'da divanda yaptığı sunumu hatırlayın

Bizim yayın geliri kalemimizin çok çok çok daha iyi olması gerekiyor. Kulüp kendi yayın haklarını kendi satsa ve dijital yayıncılıkta profesyonelleşse gelir kalemimiz minimum beşe katlanır

Türk futbolunun düştüğü içler acısı durum kulübümüz için pranga haline gelmiştir. İyi niyet ve diplomasi ile çözemiyorsak sopa ile çözelim. Havuzdan çıkalım herkes yoluna baksın

Ve Saran alsın diyen taraftarımız var halen.

Son düzenleme:
Reyis bu şerefsizlere yayin mayın vermez. Katarli dostlarımızla devam ederiz.

bizim yönetim bu tarz pislikler varsa ve ona ragmen sarana onay verirse onlarda ciddi hatalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt