Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anda zaten özcimbomluların elinde değil yayınlar - haklı olduğumuz yerde 1 açı falan 7 8 dk sonra - fenerin maçlarında 4 5 açıdan anında tekrarlar var.

zaten benzer düzen içinde izliyoruz şu an maçları farklı değil ki o kadarda.

Saran alırsa bir kuruş verip üyelik almam, Exxen'e de para vermedim, lig maçlarını da izlemeyiz artık, olur biter. Bu kadar düşmanlık yaptıkları camianın taraftarı olarak bir lira faydam dokunsun istemem.

TRT Beinsportsla is birligi yapsin. Araplar 130a cikartsin teklifi, TRT'de 20 milyon ateslesin ve her hafta 1 lig maci ve tüm kupa maclarini verme hakki olsun.

bein bütün yayın ihalelerini tek tek topluyor. önce şampiyonlar ligi, sonra f1 vs. bu ihaleyi de kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum. çünkü süper lig olmazsa ülkede kimse bein'e para vermez. bu yatırımlar da boşa gitmiş olur.

bein bütün yayın ihalelerini tek tek topluyor. önce şampiyonlar ligi, sonra f1 vs. bu ihaleyi de kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum. çünkü süper lig olmazsa ülkede kimse bein'e para vermez. bu yatırımlar da boşa gitmiş olur.
Cl ne alaka rtaş onu trt aldı

Saran alırsa gidip para veren sadece fb taraftarı yoğunlukta olur. Ben para vermem s sport exxen vs. Bein alsın.

Saran alırsa tek olumlu yani kaliteli spikerler ve emre özcan, erman yaşar gibi yorumcuları süper lig yayınlarında görmek olur ama onun dışında ssport internet yayınları rezalet gördük ön eleme maçlarında rezilliklerini

Saran alırsa tek olumlu yani kaliteli spikerler ve emre özcan, erman yaşar gibi yorumcuları süper lig yayınlarında görmek olur ama onun dışında ssport internet yayınları rezalet gördük ön eleme maçlarında rezilliklerini
Hayatta o işe girişmez onlar.

Girebilirler hocam halihazırda ssport çalışanları çünkü ama kendileri biz süper lige bulaşmak istemiyoruz diyebilirler tabi göreceğiz
Son yayında dediler. Nefret ediyoruz Türk futbol ortamından diyorlar. Hayatta anlatmam yorumlamam dedi Erman.

Saran alırsa bir kuruş verip üyelik almam, Exxen'e de para vermedim, lig maçlarını da izlemeyiz artık, olur biter. Bu kadar düşmanlık yaptıkları camianın taraftarı olarak bir lira faydam dokunsun istemem.
veya izleriz rengim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saran alacak gibi malesef, arkasında Koç ve Acun desteği var. Saran maçları tivibu, turkcel, exxen gibi platformlara satacak. Zaten kendinin tek ssport kanalı var. Yeni platform kuracağıda yok. Exxende internetten kalitesiz ve gecikmeli maç izlenmez. . Malesef Koç futbolla ilgili tüm alanları ele geçirmiş durumda. Yayın ihalesinide alınca başkanlığıda bırakmaz artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almam, izlemem, bunlara para kazandırmam söyleminde bulunan arkadaşlar, bakın kaçırdığınız bir şey var:

Koç-Saran-Acun üçlüsü 50şer milyon euro koyup ihaleyi almayı kafaya koyduysa zaten bu işten kar etmek gibi bir niyetleri yoktur. Daha doğrusu sana bana decoder satarak kar etme gibi kaygıları yoktur. Diğer fbli iş adamları da reklam vs gibi şeylerle destek atar bunlara, yüksek bedellerle hepsi reklam verir. Tabiki bu şekilde yine zararda olurlar, kurtarmaz. Ama size şöyle bir örnek vereyim adam Survivor’a 14 milyon dolar harcadım diyor. Her ne kadar bu yarışma için defoder satmasına gerek olmasa da sizce insanların izlemesiyle mi kazanıyor direkt olarak?Oyunlara aldığı sponsorlarla, reklamlarla. O yüzden Survivor’u olimpiyatlara çevirdi zaten, oyundan başka bir şey kalmadı. 8-10 sene önce kafa kamerası ile balık vurmaya gidenlerin su altı görüntüsünü falan dakikalarca verirdi ki asıl survivor kısmı orası. Millet ne kadar izlerse sponsorlardan aldığı bedel o kadar yüksek olur tabi orası bir gerçek.

Sadede gelecek olursak; Koçun borsada işlem gören 50 tane şirketi var, bu şirketlerde 1-2 manipülasyonla Koç bu adamlara bu parayı 3 ayda kazandırır, isterse daha kısa sürede bile yapar. Bu paranın kat kat fazlasını çıkartırlar kısacası. Bein 150 verse bunlar isterse 300 verir, olay yine işin Araplara verilip verilmemek istenmesinde bitiyor.

Son yayında dediler. Nefret ediyoruz Türk futbol ortamından diyorlar. Hayatta anlatmam yorumlamam dedi Erman.
Bein e geçerler alınma gibi bir durum olursa sanırım diğer türlü anlatmama gibi bir seçenek olacağını çok sanmıyorum. Ana yayın bu olur çünkü alırsa saran.

saran alsında ahmet ercanlar trio programı sunsun

saranın alması bizim bitmemizi işaret olabilir, yapay zeka gelişti tekrarları montajlar ise görürüm ben saran alsıncıları

Saranın teklifinin arkasında yalı çcocuğu var. Bakın başkan adayı çıkmadı ben devam edeceğim diyecek yayıncı kuruluşu da elinde tuttuğu için bu sene yaptıkları şerefsizliklerin çok daha fazlasını yapacaklar. Beinsports almalı ihaleyi

türkiyede her şeyden bilekten omza kadar vergi toplanıyor.

şu işi devlet karşılayıp insanlara iyilik yapsa ne olur acaba . Meteor falan düşer di mi başımıza taşlar yağar o senaryoda.

saran bu sene yayını alıp seneye fb ye baskan mı olacakmıs? ne güzel dünya be

meblağlar ne olursa olsun kulüpler gene zamanında düzgün ödeme almayacaklardır.

SARAN Eu üzerinden
BEIN TL üzerinden teklifti diyorlardı dün göhkanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt