Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haksız olduğu tek konu yok bu düzeni yıkacağız 03.08'den itibaren

Önceki mesajları okumaya üşendim. Bu konudaki düşüncem net; TRT diğerlerinden fazlasını verip almalı ve açık kanaldan yayınlamalı...

Milletin Futboldan başka doğru dürüst keyfi yok; onu bari çok görmesin TC Devleti. 100-150 milyon Euro nedir ki yani koskoca ülke için?..Reklamlarla filan çoğu geri dönecektir zaten de dönmese ne olacak?..

Stadlara daha az seyirci gidecek olmasından endişe edenler var. Büyük takımların maçları dışında stadlar hali hazırda da boş kalıyor; o takımların maçlarında stad yine dolar. İsteyenin kaçak yayınlarla rahatça izledeğini bilmeyen mi var?..

Saran olsun. Yeni challenge olur bize. Fenerli yayincida bile şampiyonluk.

Neyse günün sonunda herkes cukkasina bakacağı için kim fazla para veriyosa o olsun, beinin son yillardaki hali olası sarandan farksız sanki.

Hesap yapalim, uygun fiyatli olursa, full dijital, 10 milyon uyelik olur diyelim.

10 milyonx aylik 100TL desek, aylik 1 Milyar. 9 ay desek 9 milyar.

2 milyar da reklam geliri olsa bu isin, etti 11 milyar.

1 milyar masrafa dussek, kaba hesap, 10 milyar.

5-6 milyara kadar cikabilir bu ihale.

Hesap yapalim, uygun fiyatli olursa, full dijital, 10 milyon uyelik olur diyelim.

10 milyonx aylik 100TL desek, aylik 1 Milyar. 9 ay desek 9 milyar.

2 milyar da reklam geliri olsa bu isin, etti 11 milyar.

1 milyar masrafa dussek, kaba hesap, 10 milyar.

5-6 milyara kadar cikabilir bu ihale.
Bein zaten ucuzdu bu sene 150 tl civarı ödüyorum ben.Bildiğim kadarı ile 3 milyon aboneleri var.

Korsan yayın olmasa 10 milyon abone hayal değil aslında...

tff daha yüksek teklifi kaale almamış bile arapları yalıyolar.

İhale beinle tff arasında pazarlık usulü oluyordur. Saran falan hikaye.

Sarani fiyat arttırmak için mi kullanıyorlar acaba. Umarım öyle olur denize düşüp yılana sarılıyoruz oda ayrı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt