Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saran'ın Acun'dan farkı yok. Verdiğiniz paralar hülle transferlere gider, Anadolu takımları halihazırda bile FB'nin ağzına bakarken şimdi yayın geliri almak için FB'yi üzmemek adına gerekirse sahaya bile çıkmazlar. 5 yıldızlı sahte logodan tutun da kamera açılarının ve hakemlerin manüpüle edilmesine kadar daha birçok şey olabilir. E böyle yaparsa üye ve maddi kayıp olur diyenler için Acun örneği duruyor, Exxen ile bizim maçı doğru dürüst yayınlamıyor ama Koç grubu reklemaları ile zararı tazmin ediyor. Üzerine saçma sapan isimlere milyon dolarlar ödüyor FB'ye... Bein her ne kadar manüpüle edilse de maddi ve siyasi gücü ile belli bir çizgiyi aştırmıyor.

Saran alacağına İçtimai Tv maç başına 100 TL’ye alsın daha iyi.

Hızır idi Yunus idi, Hızır idi Yunus idi.

İbre bir o yana bir bu yana dönüyor. İkisine de sokayım!

Saran alırsa ki sanmam yine Bein teklif artırır alır, ben para vermem bundan sonra lige. Saran övenler hangi kafada anlamak mümkün değil.
Saran'ı öven yok ki. Dert tamamen kulübün kasasına daha fazla para girsin ve dövize bağlı olsun ki döviz yükselmesinde oluşacak zararlar minimumda olsun.

saran yayınlayacağına bein bedavaya yayınlasın
şikeci yavşaklar böyleyken bile herşeyi yapıyor sarana geçerse iyice kudururlar artık.
trt keşke bu topa girse
REİS,UZUN ADAM, LİDERLERİN ŞAHI, SANA SESLENİYORUM NE OLURSUN TRT YE VER MAÇLARI ARTIK

Saran alırsa Ali koç dönemi devam eder her türlü win win

Nasıl ki tüpçü ve nihat özdemir federasyon yönetimlerinde kupalara ambargo koyduysak saranın yayınladığı ligin ilk senesi 5.yıldızı takarız

Saran'ın verdiği para yine üfürükten bi modeldir bu parayı hele de döviz olarak trink vermezler veremezler ayrıca vermeleri de yasak zaten diye biliyorum (TL bazlı anlaşma yapmak zorunlu)

Ha görüyom ki burada bile nolcak ki fbli olsun arap olcağına falan diyenler var. Siz fbyi ne sanıyonuz ya.

BeinSports devam etsin tabikide.Aman diyim Saran'ın eline geçmesin zaten şike'nin bokunu çıkardılar.Bide bu gelirse düşünmek bile istemiyorum.

Koç sözde bırakmıyor mu?

Saran geçen başkan adayı olmak için imza toplamadı mı?

FB başkanı olup yayıncı da olmak nasıl bir etik ve kafa?

Böyle bir şey söz konusu bile olamaz, olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt