Yayın İhalesinde İşler Kızışıyor: Saran Medya vs beIN Sports

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar yürüyecekse yönetim ne iş yapıyor? Böyle işleri yönetim usulünce çözebilmeli. Ama nedense her konuda "eline vur, ekmeğini al" noktasındayız.
Taraftar sürekli yönetim istifa diyorsa yönetim nasıl çözsün peki? Hangi güçle çözebilir? Bir tarafta yönetimi ne derse körü körüne yapan bir taraftar varken bir tarafta sürekli kendi yönetimine tepki gösteren bir taraftar var. TFF karşısında hangi yönetim daha güçlü olur? Hani tüm medyanın ve ülkenin en zengin ailesini falan katmıyorum daha.

Taraftar sürekli yönetim istifa diyorsa yönetim nasıl çözsün peki? Hangi güçle çözebilir? Bir tarafta yönetimi ne derse körü körüne yapan bir taraftar varken bir tarafta sürekli kendi yönetimine tepki gösteren bir taraftar var. TFF karşısında hangi yönetim daha güçlü olur? Hani tüm medyanın ve ülkenin en zengin ailesini falan katmıyorum daha.
Taraftarın istifa demesinin sebebi, yönetimin çoğu konuda pasif kalması. Hangi aklı başında taraftar, kulübün haklarını layığıyla savunan bir yönetimi eleştirir?

Her yönüyle mükemmel bir başkan olduğunu iddia etmiyorum ama, örneğin şu an kulübün başında Ünal Aysal olsa, bu yapılanlar yapılabilir miydi bize?

Taraftarın istifa demesinin sebebi, yönetimin çoğu konuda pasif kalması. Hangi aklı başında taraftar, kulübün haklarını layığıyla savunan bir yönetimi eleştirir?
Arkadaş başvuru yaptılar, başkan yardımcısı çıktı açıklama yaptı ondan sonra sponsor toplantısında bir açıklama daha yapıldı. Yani savundular bu konuda daha nasıl savunacak? TFF kararı vermiyor oraya olması gereken tepki yönetime oluyor adamlar da bunu görünce biz istediğimiz kararı alalım nasıl olsa taraftarları bizi değil kendi yönetimini eleştiriyor diye düşünmezler mi mesela?

Arkadaş başvuru yaptılar, başkan yardımcısı çıktı açıklama yaptı ondan sonra sponsor toplantısında bir açıklama daha yapıldı. Yani savundular bu konuda daha nasıl savunacak? TFF kararı vermiyor oraya olması gereken tepki yönetime oluyor adamlar da bunu görünce biz istediğimiz kararı alalım nasıl olsa taraftarları bizi değil kendi yönetimini eleştiriyor diye düşünmezler mi mesela?
Açıklama yaptın da işte, bir caydırıcılığın olması lazım. Caydırıcılığın yoksa, çekil kenara, caydırıcılığı olan adamlar gelsin yönetsin.

Kuru kuruya, işe yaramayan ve hiçbir şeyi değiştirmeye gücü yetmeyen açıklamaların kime faydası var? Senin demek istediğini de anlıyorum. Yönetimi güçlü kılmak adına arkasında durmak lazım diyorsun ama yönetimin de bir şeyleri düzeltebilmesi gerek.

Patates tarlasında maç oynamayalım diyoruz, orada bile sözümüz geçmiyor.

Her ne kadar Bein baştan aşağı karşımızda olsa da taraf olduğu bu kadar bariz bir kurumun alması sıkıntıdır kulüplere ödemeyi maç sonucuna göre bile yapabilirler. Galatasaray'a kaybettin para mı istiyorsun iki ay bekle vs. gibi yapmazlar da diyemezsin.

Trt neden teklif vermemis

Suan bana göre en mantikli is trt’nin maclari yayinlamasi olur

Bak Ugur'un simdi demesi iyi oldu, Saran alirsa ilk once Fener'in korsan logosunu ekler gozumuzun icine sokarak yayinlar. Bunu da unutmamak lazim.

İkisini de istemem ama illaki birini seçeceksem Bein olur. Saran potansiyel fb başkan adayı. Yayın ihalesini kazanması bizim için iyi olmaz.

İkisini de istemem ama illaki birini seçeceksem Bein olur. Saran potansiyel fb başkan adayı. Yayın ihalesini kazanması bizim için iyi olmaz.

Ya fb başkanlığı ya da lig yayıncılığı olur. İkisi birden olmaz. Conflict of interest oluyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bak Ugur'un simdi demesi iyi oldu, Saran alirsa ilk once Fener'in korsan logosunu ekler gozumuzun icine sokarak yayinlar. Bunu da unutmamak lazim.
nihat özdemir'in fbnin sözde 28 şampiyonluğunu onaylaması gibi bi şey olur bu, tff sitesinde ne varsa o, gs tepkisi öyle kolay değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt