Yayıncı Oğuzhan Dalgakıran (Jrokez) Hayatını Kaybetti

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yayınlarını severek takip ederdim. Çok samimi içten gelirdi. Erken yaşta ayrılan insanlar çok daha fazla üzüyor 🙏

Yok ya bu çocuğun herhangi bir sorunu yoktu bildiğim kadarıyla rahatsızlığı vardı muhtemelen o an gözü kararmış olabilir.
Göz kararmasında da olduğun yere yığılırsın yahu o da tam açıklamıyor bence mevzuyu. Balkon korkuluğunun dibinde duruyor olmalı hatta sarkıyor olmalı ve korkuluğun boyu da normalden çok kısa olmalı. O kadar kısa balkon korkuluğuna zaten yanaşmaz insan, tedirgin olur. Anlamadım ben bu işi.

yazik olmus allah rahmet eylesin cok yorgunum demis hava alip bir sigara icmek icin cikti da basi mi dondu kim bilir.

allah rahmet eylesin üzüldüm, müzisyeni bir ara çok izlerdim kendiside olurdu eğlenceli alçak gönüllü biriydi.

Mumtaz reis videosunda izlemiştim gayet aklı başında efendi bi insandı videoda gördüğüm kadarıyla. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bu balkondan düşme meseleli ölümler çok ilginç geliyor bana beta'da bu şekilde vefat etmişti. Yükseklik mi çekiyor insanı nedir çok garip.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine sabır versin

Geri
Üst Alt